Burgers’ Zoo

Ben je helemaal klaar voor een echt avontuur in een groot dierenpark met diverse thema’s? Burgers’ Zoo heeft dat voor jou! Ontdek wat de mogelijkheden zijn en kies jouw favoriete onderneming. Lees hieronder meer over het park. Wij wensen je ontzettend veel plezier met dit unieke dagje uit!

Bekijk hier de kortingen >>

Wat is er allemaal te doen in het dierenpark?

Jungle

Burgers’ Zoo heeft niet alleen vele soorten dieren waar je naar kunt kijken, ook heeft het een prachtige eigen jungle waar jij in mag komen! Trek wel de goede kleren aan, het is erg warm en vochtig binnen. Loop over kleine bruggen over het water en kom watervallen tegemoet via de steenachtige paden die al kronkelend je rondleiden. Zo nu en dan kom je ook nog eens exotische dieren tegen zoals bijvoorbeeld vogels. Wel goed opletten, want ze verstoppen zich graag. Ondertussen kan je ook lekker eten bij het jungle restaurant.

Dessert

Wanneer je net bent bijgekomen van de hitte van de jungle mag je nu

Burgers' Zoo
Bron: https://www.burgerszoo.nl/

de hitte van de woestijn in! Droog en grauw oogt het gebied met de dieren die hier ook normaal verblijven heb je een mooi beeld hoe ze in het echt leven. Vooral reptielen vind je hier.

Oceaan

Even helemaal klaar met de warme indrukken? Neem dan een kijkje in een van de grootste nagemaakte koraalriffen in een dierenpark! Je zult in deze ruimte je vergapen aan het moois wat je aan flora en fauna zult zien staan en voorbij zwemmen. De kleuren zorgen voor een prachtig geheel, een mooi moment om even op de bankjes uit te rusten en gewoon te kijken.

Thema gebieden in het park

Buiten in het park vind je diverse thema gebieden waar je allerlei exotische dieren terugvindt. Kijk op de plattegrond waar je de dieren vindt die jij erg leuk vindt. Denk aan kamelen, olifanten, tijgers, enzovoort. Houd ook rekening met de tijden, dan kan je meekijken wanneer de dieren gevoederd worden. Wellicht steek je er nog iets van op.

Dierentuin Arnhem (Burgers’ Zoo) op de kaart:

Bekijk hier meer pretparken.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over Burger’s Zoo? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *