Burgers’ Zoo openingstijden

Burger’s Zoo openingstijden

Koninklijke Burger’s Zoo in Arnhem is maar liefst 365 dagen per jaar geopend en in schrikkeljaren zelfs 366 dagen. Dat betekent dat je iedere dag van het jaar een bezoek kan brengen aan dit schitterende dierenpark. Zelfs op feestdagen als Eerste Kerstdag, Nieuwjaarsdag en met Pasen is Burger’s Zoo geopend voor bezoekers volgens de reguliere openingstijden. De openingstijden voor de Koninklijke Burger’s Zoo verschillen in de zomer- en wintertijd. Hieronder kan je lezen wanneer de zomer- en wintertijd ingaan en welke openingstijden daarbij horen.

Bekijk hier de tickets met korting >>

De openingstijden.

Wintertijd

Burgers' Zoo openingstijden

Bron: https://www.burgerszoo.nl/beleef-het-park/route-openingstijden/

De winterperiode loopt in het seizoen 2018/2019 van 28 oktober 2018 t/m 31 maart 2019. De dierentuin opent in die periode dagelijks om 9.00 uur ‘s ochtends en sluit weer om 17.00 uur.

Zomertijd
De zomerperiode is seizoen 2018/2019 van 25 maart 2018 t/m 27 oktober 2018. In de zomer heeft de dierentuin bredere openingstijden dan in de winter. In de zomerperiode opent de dierentuin eveneens om 9.00 uur, maar sluit deze pas om 18.00 uur. Dat betekent een uur extra dierenplezier!

Wanneer zijn de dieren zichtbaar?
De meeste dieren zijn ‘s ochtends bij het openen van het park meteen te zien. Zowel in de winter als in de zomer geldt echter dat de dieren maar tot een uur voor sluitingstijd te zien zijn. Dat betekent dus dat de dieren gedurende de wintertijd zichtbaar zijn tot 16.00 uur. In de zomertijd zijn de dieren zichtbaar tot 17.00 uur. Deze tijdsbeperking geldt niet voor de dieren die leven in de Bush, Ocean en Desert. De dieren die in die gedeeltes van het park leven zijn wel zichtbaar tot aan sluitingstijd.

Meer weten?
Wil je meer weten over de actuele openingstijden van Koninklijke Burger’s Zoo in Arnhem? Kijk voor de actuele openingstijden dan ook op hun website!

Meer lezen over Burgers’ Zoo:

Heb je een vraag, een opmerking of wil je je ervaring delen met het park? Laat dan hieronder een berichtje achter.

Burgers’ Zoo openingstijden
4.9 met 14 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.