In Nederland zijn er veel dierentuinen en attractieparken. Het probleem is dat sommige dierentuinen best wel klein zijn. Dit is altijd erg jammer, want soms heb je hoge verwachtingen en je kind ook. Dan ga je daar met je hele familie heen en zijn er maar een paar dieren die bovendien ook nog eens liggen te slapen. Dit is voor niemand leuk. Gelukkig heb je dat probleem niet bij de Burgers’ Zoo. Dit is een van de meest uitgebreide attractieparen van heel Nederland. De Burgers’zoo is opgedeeld in verschillende locaties die dieren uit verschillende landen huisvesten. Het klimaat waar de dieren inzitten past precies bij de leefomgeving waarin de dieren zouden leven in het wild. Lees hieronder meer over de drukte in Burgers’ Zoo. Veel plezier!

Bekijk hier de tickets met korting >>

Burgers' Zoo drukte

Bron: https://www.burgerszoo.nl/

Wanneer is het druk in het park?

Er zijn verschillende locaties waarin zich verschillende soorten dieren huisvesten. Zo heb je de Safari. Hier zijn dieren aanwezig die typisch bij deze locatie horen. Denk daarbij aan leeuwen, tijgers en jachtluipaarden. Daarbovenop is er ook nog eens een geweldig uitzicht waar je van kunt genieten. Ook is er een jungle aanwezig. Hier zijn dieren aanwezig die typisch bij de leefomgeving van de jungle horen. Er lopen zeer opvallende dieren rond. Het is zonde om alles te verklappen, maar het is vrijwel zeker dat je dieren tegenkomt die je nog nooit in je leven hebt gezien. Buiten deze gebieden zijn er nog veel meer gebieden. Zo heb je er een van de grootste aquaria en nog veel meer. Je raakt er vrijwel niet uitgekeken. Het is daarom ook verstandig om vaker dan een keer heen te gaan.

Arrangementen.

Zo kun je er eens heen met je familie, maar ook tijdens een kinderfeestje. De Burgers zoo’ biedt verschillend arrangementen daarvoor aan. Hoe meer geld je betaald, hoe meer je kunt krijgen. Maar met een groep krijg je in principe altijd korting en dat is altijd ideaal. Let wel: soms kan het wel druk zijn. Verstandig is om even te informeren wat de beste dagen zijn om een dergelijk feest te geven.

Lees hier meer over Burgers’ Zoo:

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over de drukte in Burger’s Zoo? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Burgers’ Zoo drukte
4.5 met 52 stemmen

1 reactie

PretparkenNederland · 12 september 2018 op 20:00

Op welke dag ben jij geweest en was het toen druk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *