Bungalowpark Hoenderloo

Een prachtig park, vooral voor natuurliefhebbers. Bungalowpark Hoenderloo ligt namelijk midden in de Veluwe, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Er zijn hier prachtige bossen, bijzondere planten en dieren en er is ook nog eens heel veel te doen. Je kunt bijvoorbeeld naar een attractiepark of een dierenpark. Of je bezoek één van de vele bijzondere steden in de omgeving. Als je liever op het bungalowpark zelf blijft, is dat overigens ook geen problemen. Je verblijft in een bungalow naar keuze en er is op het park meer dan genoeg te beleven. Heel veel plezier op het bungalowpark!

Faciliteiten op Bungalowpark Hoenderloo op de Veluwe.

Bungalowpark Hoenderloo
Bron: https://www.bungalowpark-hoenderloo.nl/

Er zijn volop faciliteiten op het bungalowpark te vinden. Het verwarmd zwembad beschikt over een uitschuifbaar dak waardoor je er ook in het voor- en najaar kunt zwemmen. Rondom het zwembad ligt een ruim zonneterras inclusief ligstoelen om te kunnen ontspannen.

De kinderen vermaken zich bovendien uitstekend in de natuurspeeltuin die in het bungalowpark is gemaakt. Verder kun je er natuurlijk op uittrekken met de fietsen die eenvoudig te huren zijn. Het vakantiepark beschikt daarnaast over een midgetgolfbaan en een tennisbaan zodat ook de actieve vakantiegangers aan hun trekken komen. Honger gekregen? Dan kun je terecht in de veelzijdige boskantine. Of je kookt natuurlijk zelf gewoon met de boodschappen die je in de supermarkt op het park hebt gekocht. Bij de receptie kun je informatie vragen over wat er allemaal in de omgeving is te doen en te zien.

Accommodaties

Er zijn verschillende bungalows te boeken op vakantiepark Hoenderloo. Allereerst verschillen deze bungalows qua grootte. Er zijn accommodaties voor vier, zes of zeven personen beschikbaar. Daarnaast is er ook een verschil in comfort en luxe. Alle bungalows zijn echter bovengemiddeld luxe ingericht en voorzien van alle gemakken. Je kunt er gebruik maken van gratis WiFi en iedere bungalow is volledig vrijstaand en beschikt ook over een eigen tuin met terras. Ook de keuken is van alle gemakken voorzien zodat je hier uitgebreid kunt koken.

Review.

Heb jij ervaring met dit park? Laat jouw mening horen door hieronder het formulier in te vullen.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over Bungalowpark Hoenderloo? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares