Bungalowpark Herperduin

Een typisch bospark dat midden in de ongerepte natuur van Noord-Brabant ligt. Bungalowpark Herperduin is groot en ruim en perfect geschikt om te verblijven als je de omgeving wilt verkennen. Er liggen tal van historische stadjes en dorpjes in de directe omgeving en je kunt er uiteraard ook prachtig wandelen en fietsen. Er zijn ook verschillende attractieparken en dierenparken in de omgeving van het vakantiepark te vinden en wanneer je wilt kun je ook grote steden als Eindhoven en Den Bosch bezoeken. Ook op het park zelf hoef je jezelf niet te vervelen. Er is namelijk van alles te doen en te zien voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Lees hieronder meer over het park. Veel plezier toegewenst!

Faciliteiten op Bungalowpark Herperduin in Herpen.

Bungalowpark Herpenduin
Bron: http://herperduin.nl/

Over de faciliteiten van het park hoef je jezelf in ieder geval geen zorgen te maken. Zo beschikt het park over een winkel waar je ook iedere ochtend verse broodjes kunt halen. Er is een groot overdekt zwembad aanwezig die van april tot en met eind oktober is geopend. Bij dit zwembad is overigens ook een apart kinderbad én een zonneweide te vinden.

De kinderen vermaken zich op de drie verschillende speelterreinen van het park. Hier zijn zowel speeltoestellen als de mogelijkheid om sporten te beoefenen zoals basketbal en tafeltennis. Verder ligt er direct naast het park een groot natuurlijk speelbos inclusief glijbanen en een groot natuurwater. Ook hier kunnen de kinderen zich vermaken. Er is tot slot ook nog een voetbalveld én een midgetgolfbaan aanwezig.

Accommodaties.

Er zijn verschillende bijzondere bungalows in dit park te vinden. Opvallend is dat sommige opgebouwd rondom een bepaald thema. Zo kun je een Vincent van Gogh bungalow huren voorzien van meer dan genoeg luxe. Er zijn daarnaast ook bungalows beschikbaar voor maximaal twee personen voor een romantische vakanties. De bungalows zijn allemaal ruim opgezet met tuin en genoeg privacy. Ook heb je in iedere bungalow de beschikking over WiFi. Er zijn ook grotere bungalows voor 6 of 8 personen beschikbaar.

Review.

Heb jij een ervaring met dit park? Laat dan een review hieronder achter.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over Bungalowpark Herperduin? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares