Bospark De Schaapskooi

Als je even de sleur van je dagelijks leven wilt doorbreken, maar toch een veelzijdige vakantie wenst, dan is Bospark De Schaapskooi wellicht iets voor jou. Dit natuurpark is gevestigd in het buurtschap Wissel in de gemeente Epe en ligt daarmee op de Veluwe. Kom heerlijk tot rust te midden van de bosrijke omgeving of kies juist voor een activiteit in de nabije omgeving van het bospark. Voor iedere leeftijdscategorie zijn er geschikte activiteiten te beleven en dat maakt een bezoek aan dit park leuk voor stellen en gezinnen, maar ook voor vrienden. Lees hieronder meer over het Bospark in Epe.

Bekijk hier de prijzen >>

De accommodaties van Bospark De Schaapskooi in Epe.

Bospark De Schaapskooi
Bron: https://www.roompot.nl/aanbiedingen/vakantiepark/

Afhankelijk van het gezelschap waarmee je op vakantie bent, zijn de wensen wanneer het op de accommodatie aankomt uiteenlopend. Het bospark speelt in op de verschillende behoeften van de diverse gasten. Zo kun je kiezen uit verblijven met twee of drie slaapkamers. Ook heb je de optie om voor een kindvriendelijk chalet te kiezen met extra voorzieningen als een kinderledikant en een kinderstoel.

Als je een huisje wilt boeken, dan kun je je extra wensen aangeven, zodat de medewerkers hier rekening mee kunnen houden. Denk hierbij aan zaken als een chalet met de ligging op het zuiden, een verblijf waar een speeltuin vlakbij gelegen is of het feit dat je je huisdier graag mee wilt nemen.

De faciliteiten

Om de gasten een leuk verblijf te geven, organiseert het park uiteenlopende activiteiten. Ook beschikt Bospark De Schaapskooi over onder andere een binnenzwembad, een jeu de boulesbaan, een tafeltennistafel en sportvelden. Je kunt eveneens gebruikmaken van fietsenverhuur om de bosrijke omgeving verder te kunnen verkennen. Verder is er een receptie op het park aanwezig waar je terechtkunt met al je vragen. Er is een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, een wasserette en gratis wifi op het gehele park. Je hoeft je dus geen moment te vervelen.

Voor de kinderen

Het verblijf voor kinderen dient leuk, maar vooral ook veilig te zijn. Het bospark is autovrij, zodat de kinderen ongehinderd buiten kunnen spelen zonder de gevaren van voorbijrijdende auto’s. Voor de jongere gasten zijn er verschillende speeltuintjes verdeeld over het park gelegen. Bij slechtere weersomstandigheden kun je kiezen voor de indoorspeeltuin, zodat een regenbui de pret niet hoeft te bederven. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad en er is eveneens een enthousiast animatieteam aanwezig, dat voor vermaak zorgt met leuke spelletjes of het leren van danspasjes.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over Bospark De Schaapskooi? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares