Bobbejaanland prijs

Pretparken zijn natuurlijk altijd leuk om heen. Veel mensen hebben er wel eens aan gedacht om tijdens een vakantie naar een attractiepark te gaan. Dit is een goed idee: attractieparken bezoeken is niet alleen leuk als daguitje, maar bijvoorbeeld ook als onderdeel van een vakantie. Soms is het echter ook wel eens leuk om naar het buitenland te gaan. Dan kun je natuurlijk naar verre landen, zoals Amerika, waar je zeer veel attractieparken hebt. Dit is echter niet heel voordelig en dit is jammer voor mensen die met een klein inkomen moeten rondkomen. Voor die mensen is het aan te raden om naar Bobbejaanland in België te gaan. Dan ben je in het buitenland is het toch relatief goedkoop omdat je er vanuit Nederland gemakkelijk met de auto heen kunt gaan. Lees hieronder meer over de Bobbejaanland prijs.

Bekijk hier de kosten van een ticket >>

(Al vanaf 19,95, bekijk de website voor actuele prijzen: https://www.bobbejaanland.be/nl/blog-nieuws/het-prijskaartje-van-het-plezantste-land)

Verschillende attracties.
Bobbejaanland prijs
Bron: https://tickets.bobbejaanland.be/funnel/orderflow?execution=e1s1#!

Bobbejaanland is voorzien van verschillende soorten attracties. De attracties zijn onderverdeeld in drie verschillende niveaus. Zo heb je enerzijds de rustige attracties. Dit zijn voornamelijk attractie voor de meest jonge kinderen. Die kunnen zich daar vermaken, want de jonge kinderen mogen niet in alle attracties. Ze hoeven zich gelukkig niet te vervelen, want ze kunnen dan bijvoorbeeld in een reuzenrad, treintje en wat nog niet meer.

Daarnaast heb je attracties die al een stukje intenser zijn. Dit is voor iedereen die wel van een beetje avontuur houdt, maar voor wie het allemaal niet te spannend moet worden. Denk daarbij aan een zweefmolen of een wildwaterbaan. Als laatste heb je de meest heftige attracties. Dit zijn achtbanen die over de kop gaan en allemaal andere intense dingen. Deze zijn echt voor de die-hard! Als je van een adrenalinekick houdt moet je zeker deze attracties eens proberen.

Wat is de prijs van Bobbejaanland?

Voor al dat moois rekent Bobbejaanland relatief lage prijzen. (Bekijk de actuele prijzen op de website van Bobbejaanland). Tegen die prijs kun je dan genieten van alle prachtige attracties Als je met groepen komt kun je echter nog meer korting krijgen. Denk daarbij aan schoolreisjes, iets met je bedrijf of andere jeugdactiviteiten. Allemaal erg leuk.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over de prijs voor Bobbejaanland? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *