Bobbejaanland korting

Niet alleen in Nederland heb je leuke attractieparken, maar onze zuiderburen kunnen er ook wat van. Het pretpark Bobbejaanland krijgt namelijk zeer goede recensies en is om die reden een goede plek om eens heen te gaan. Het is heerlijk want je kunt tegelijkertijd genieten van al het andere moois dat België te bieden heeft. In het ergste geval, als het pretpark je niet bevalt, kun je dan bijvoorbeeld wandelen door de prachtige natuur die het park omgeeft. Maar je hoeft er niet vanuit te gaan dat het park je tegen zal vallen. Er is namelijk zeer veel te doen. Niet alleen zijn er veel attracties waarvan je kunt genieten, maar er worden ook veel shows gegeven. Lees hieronder verder over de Bobbejaanland kortingen. Veel plezier met dit geweldige dagje uit!

Bekijk hier de kortingen >>

Bobbejaanland korting

Bron: https://www.bobbejaanland.be/nl

Zo is er binnenkort bijvoorbeeld een Halloween-show met echte acteurs. Tijdens Halloween wordt alles omgebouwd en zijn er ook spookhuizen waar je kunt genieten van echt enge taferelen. Daarnaast zijn er verschillende angstzones. Dit zijn plekken waar je verplicht langs moet om bij een bepaalde attractie te komen en waarbij de kans groot is dat je zeer bang wordt.

Dit maakt de attracties daarna nog leuker, want je zit uiteraard vol met adrenaline. Als je met grote groepen naar Bobbejaanland gaat is er een grote kans dat je gebruik kunt maken verschillende kortingsarrangementen.

Met korting naar Bobbejaanland?

Wanneer je bijvoorbeeld met een kleuterschool naar Bobbejaanland gaat, hoeft elk kind maar 12 euro te betalen. Dat is een groot verschil in vergelijking met het normale tarief van 19 euro. Voor basisscholen en middelbare scholen gelden iets hogere prijzen, maar zijn uiteindelijk toch nog goedkoper dan een reguliere ticket. Daarnaast is er nog een mooie actie: per 15 personen krijgt de leraar namelijk gratis toegang. Zeker als je met heel veel personen gaat is dit natuurlijk zeer veel geld. Dat geld kun je dan weer besteden aan andere dingen. Het is een ideale plek om eens heen te gaan. Ook is het mogelijk voor bedrijven of andere soorten groepen. Voor meer informatie kun je op de site kijken.

Een kortingscode/aanbieding gevonden voor Bobbejaanland? Laat dit dan weten door hieronder het formulier in te vullen.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over de kortingen voor Bobbejaanland? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Bobbejaanland korting
4.7 met 15 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.