Bobbejaanland kaarten

Veel attractieparken zijn relatief nieuw in onze samenleving. Dit komt omdat mensen vroeger minder vrije tijd hadden en er daarom ook minder vraag was naar attractieparken. Mensen hadden namelijk amper vrije tijd. En als ze dan al vrije tijd hadden, was er niet genoeg geld om leuke uitjes te beleven. Tegenwoordig leven we gelukkig in een tijd waarin zelfs mensen met een relatief kleine portemonnee kunnen genieten van leuke attracties. Bobbejaanland is echter een attractiepark dat al bestaat sinds 1961. Dit is tamelijk uniek voor een attractiepark en dat betekent dan ook dat ze sindsdien veel hebben opgebouwd. En dit is ook zeker waar, want Bobbejaanland is zeer populair en trekt jaarlijks zeer veel bezoekers. Daarnaast krijgt het park ook goede recensies op internet en ze proberen nog altijd beter te worden. Lees hieronder meer over de Bobbejaanland kaarten. Veel plezier!

Bekijk hier de tickets >>

Bobbejaanland kent maar liefst 50 attracties. Dit is tamelijk uniek voor een attractiepark. Normaliter heeft een attractiepark namelijk een stuk

Bobbejaanland kaarten
Bron: https://www.bobbejaanland.be/

minder attracties, maar zijn die attracties wel zeer groot. Maar als je van echte variatie houdt is het natuurlijk leuker als je kunt genieten van meer soorten attracties. Dat is bij Bobbejaanland allemaal mogelijk. Zo is Bobbejaanland voorzien van 7 achtbanen!

Dit is zeer uniek voor het park. Maar als je niet van achtbanen houdt siert Bobbejaanland zichzelf ook nog eens met 5 waterattracties en nog veel meer. Daarnaast worden er in Bobbejaanland veel shows gegeven. Bijvoorbeeld shows met acrobaten die niet alleen leuk zijn voor ouderen, maar waarvan jongeren ook kunnen genieten. Daarnaast kun je er lekker eten en zijn er culinaire gerechten uit verschillende landen.

De Bobbejaanland kaarten.

Kaarten kunnen worden gekocht via de website, maar zijn ook verkrijgbaar bij de ingang van het park. Korting is mogelijk als je met zeer jonge kinderen gaat, met een groep of wanneer je een abonnement hebt afgesloten. Let wel: omdat het soms druk is, is het mogelijk dat je lang in de rij staat. Daarom is het verstandig om te informeren wanneer het wat rustiger is.

Wil je weten wat de prijzen zijn voor dit pretpark? Dan verwijzen wij je graag naar de website van het pretpark zodat je de actuele prijzen kunt zien.

Goedkoop kaarten kunnen kopen? Laat dit hieronder weten op welke wijze.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over de kaarten voor Bobbejaanland? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *