Bobbejaanland drukte

Een dagje uit bij de Zuiderburen kan natuurlijk het beste bij Bobbejaanland. Dit attractiepark is een geweldige bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. Van attracties voor de allerkleinste tot geweldige achtbanen. Laat jouw adrenaline een geweldige kick beleven tijdens de meest spannende attracties. Wil je meer weten over de drukte van dit park? Lees dan gauw verder. Wij wensen je in ieder geval heel veel plezier met dit leuke dagje uit.

Bekijk hier de goedkope tickets >>

Drukte en meer informatie over Bobbejaanland.

 • Ruime openingstijden
  Bobbejaanland drukte

  Bron: https://www.bobbejaanland.be/

  Het park is dagelijks geopend. Het kent openingstijden van 10 uur tot 18 uur en ruimere openingstijden tot maar liefst 21 uur. De ochtenden in het park zijn nagenoeg altijd het rustigst. Wil je genieten van een rustig bezoek, zorg dan dat je al om 10 uur naar het park gaat. Over het algemeen is het park het drukst in de middag.

 • Vakantie en feestdagen
  De hoogtijden in Bobbejaanland zijn natuurlijk in de schoolvakanties en tijdens feestdagen. Dit zijn perfecte momenten voor gezinnen om naar Bobbejaanland te gaan. Houd je niet zo van alle drukte? Dan doe je er goed aan om deze topdagen te mijden.
 • Het weer
  Het weer heeft ook een grote invloed op de drukte in Bobbejaanland. Ondanks dat redelijk veel attracties overdekt zijn, is het is een stuk minder druk in Bobbejaanland wanneer het slecht weer is. Met regen en kou zijn de bezoekersaantallen een stuk lager.
De website & openingstijden.

Op de website van Bobbejaanland kun je eenvoudig het rooster met openingstijden inzien. Tijdens de vakanties is het park vaak langer geopend. Hierdoor kun je precies zien welke dagen je wellicht beter kunt mijden. Wil je zeker zijn van jouw zaak? Dan kun je natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen met Bobbejaanland voor jouw vertrek. Wat zijn de verwachtte bezoekersaantallen en hoe druk is het nu?

Geniet met het hele gezin van een geweldig dagje in Bobbejaanland. Plan jouw dagje uit goed zodat je kunt genieten van een rustige dag in dit attractiepark.

Wat is jouw ervaring met de drukte in het pretpark? Laat dit dan hieronder weten.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over de drukte in Bobbejaanland? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Bobbejaanland drukte
4.5 met 45 stemmen

2 Berichten

PretparkenNederland

33 minuten ago

Was het druk toen jij er was, hoe heb je het ervaren?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Hoe was het bij de attracties?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.