Bobbejaanland drukte

Een dagje uit bij de Zuiderburen kan natuurlijk het beste bij Bobbejaanland. Dit attractiepark is een geweldige bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. Van attracties voor de allerkleinste tot geweldige achtbanen. Laat jouw adrenaline een geweldige kick beleven tijdens de meest spannende attracties. Wil je meer weten over de drukte van dit park? Lees dan in dit artikel meer over de drukkere dagen en tijden van dit leuke pretpark.

Bekijk hier de tickets >>

De drukte in Bobbejaanland

Allereerst een filmpje:

  • Ruime openingstijden van het familiepark
    Het park is dagelijks geopend. Het kent openingstijden van 10 uur tot 18 uur en ruimere openingstijden tot maar liefst 21 uur. De ochtenden in het park zijn nagenoeg altijd het rustigst. Wil je genieten van een rustig bezoek, zorg dan dat je al om 10 uur naar het park gaat. Over het algemeen is het park het drukst in de middag.
  • Vakantie en feestdagen
    De hoogtijden in Bobbejaanland zijn natuurlijk in de schoolvakanties en tijdens feestdagen. Dit zijn perfecte momenten voor gezinnen om naar Bobbejaanland te gaan. Houd je niet zo van alle drukte? Dan doe je er goed aan om deze topdagen te mijden.
  • Het weer
    Het weer heeft ook een grote invloed op de drukte in Bobbejaanland. Ondanks dat redelijk veel attracties overdekt zijn, is het is een stuk minder druk in Bobbejaanland wanneer het slecht weer is. Met regen en kou zijn de bezoekersaantallen een stuk lager.
Bobbejaanland drukte
Bron: https://www.bobbejaanland.be/

De website & openingstijden.

Op de website van Bobbejaanland kun je eenvoudig het rooster met openingstijden inzien. Tijdens de vakanties is het park vaak langer geopend. Hierdoor kun je precies zien welke dagen je wellicht beter kunt mijden.

Wil je zeker zijn van jouw zaak? Dan kun je natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen met Bobbejaanland voor jouw vertrek. Wat zijn de verwachtte bezoekersaantallen en hoe druk is het nu?

Geniet met het hele gezin van een geweldig dagje in Bobbejaanland. Plan jouw dagje uit goed zodat je kunt genieten van een rustige dag in dit attractiepark.

Wat is jouw ervaring met de drukte in het pretpark? Laat dit dan hieronder weten.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over de drukte in Bobbejaanland? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *