Bobbejaanland attracties

Bobbejaanland heeft veel verschillende attracties voor jong en oud. Attracties voor echte waaghalzen, maar ook voor diegenen die het liever iets rustiger aan doen! Lees hieronder informatie over de verschillende attracties.

Neem plaats in het Reuzenrad en geniet van het uitzicht over het park! Ook een ritje in de Monorail of een heuse Bootvaart geven je een goed overzicht van wat er in Bobbejaanland allemaal te beleven valt. Voor de allerkleinsten zijn er de Convoy Trucks, waar ze zelf achter het stuur mogen kruipen. Ook een ritje op de rug van een echte pony bij de Pony Ride is een hele belevenis! Leuke familie-attracties zijn de Viking Ride en Horse Pedalo, waarbij je zelf je snelheid kunt bepalen. Wanneer je door Adventure Valley wandelt, is het wel oppassen geblazen voor King Kong, want die tilt je zonder problemen 12 meter de lucht in. Naast de grote binnenspeeltuin kun je in het park tevens terecht in interactieve speeltuin Wondergarden.

Bekijk hier de kortingen >>

Spannende attracties in Bobbejaanland.

Bobbejaanland attracties

Bron: https://www.bobbejaanland.be/nl/ontdek/attracties

Mag het ietsje spannender? Ga dan eens in de Boomstammetjes of de Indiana River en glijd over de watervallen naar beneden! Waterpret is tevens verzekerd in de Banana Battle en de Big Bang. Of draai een rondje mee in de Kettingmolen! In de Forbidden Caves neemt een simulator je honderden meters mee naar beneden de grotten in. Ben je nog nooit in een achtbaan geweest en wil je het toch graag eens proberen? Dan is de Oki Doki perfect! En als het bevalt, kun je daarna meteen door naar de Bob Express, waarin je twee rondjes door een rotsachtig landschap dendert.

Nog niet genoeg actie? In El Rio maak je een boottocht met scherpe bochten. De woeste golven bezorgen je gegarandeerd natte voeten en kleren. Wél droog blijf je in Mount Mara, de langste achtbaan-trein ter wereld. Wanneer je plaats neemt in een van de voorste karretjes, krijg je een VR-bril op, waardoor je je virtueel in een actieve vulkaan bevindt. Een andere virtuele belevenis is de Dreamcatcher, die je dwars door mysterieuze landschappen laat vliegen. Serieuze kriebels in je buik krijg je van de achtbanen de Typhoon, Speedy Bob en Naga Bay.

Welke attractie vind jij tof?

Wat vind jij een echte aanrader en waarom? Laat dit hieronder weten.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over de Bobbejaanland attracties? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Bobbejaanland attracties
4.6 met 7 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.