Billybird Hemelrijk drukte

Veel attractieparken zijn speciaal ingericht voor kinderen of voor volwassenen. Het is bijna nooit het geval dat er voor beide evenveel plezier te beleven valt. Bij Billy Bird is dit echter wel het geval. Dit attractiepark is speciaal ingericht voor volwassenen en kinderen tegelijkertijd. Deze kunnen op die manier beiden een leuke tijd beleven. Wat is er nou mooier dan dat? Niet verplicht met je kind ergens heen, maar zelf ook gewoon plezier hebben tegen zeer scherpe prijzen. Billybird is een van de uitgebreidste parken van heel Nederland. Het is bijna niet te beschrijven wat er zoal is, maar toch is een poging de moeite waard. Lees hieronder meer over de drukte in Billybird Hemelrijk.

Bekijk hier de overnachtingen om naar BillyBird te gaan >>

Wat zijn de drukkere dagen?

Billybird Hemelrijk drukte

Bron: https://billybird.nl/

Ten eerste zijn er uiteraard achtbanen. Zo heb je de familie-achtbaan die zowel leuk is voor kinderen alsook voor volwassenen. Daarnaast is er ook veel in het water te beleven. Zo heb je er bootjesglijbanen en andere soorten waterattracties. Ook is het voor kinderen mogelijk om te waterfietsen, maar er is zelfs nog meer dan dat. Voor de oudere mensen heb je er namelijk speciale loungebars waar je met het warme weer heerlijk kunt genieten van een koude cocktail. Daarnaast is er een strandbad met een Beachbar en nog veel meer. Ook zijn er traditionele draaimolens en andere attributen waar je heerlijk kunt spelen.

Daarnaast is er ook nog eens een voetbalveld voor de sportievelingen. Zoals je wellicht al merkt kun je het zo gek niet verzinnen of het is er. Er is zoveel dat het bijna niet te doen is in één dag. Het is zelfs leuk om voor meerdere dagen te gaan. Ook voor een kinderfeestje of als schoolreisje is het een ideale plek om heen te gaan. Hier zijn gelukkig verschillende arrangementen voor, zodat je tegen een scherpe prijs optimaal kunt genieten van veel plezier. Soms kan het echter wel druk zijn. Bij de balie kun je gelukkig prima informeren wat de beste dagen zijn. Je krijgt in ieder geval waar voor je geld.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over de drukte in Billybird Hemelrijk? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Billybird Hemelrijk drukte
4.6 met 20 stemmen

1 Bericht

PretparkenNederland

33 minuten ago

Was het druk toen jij er was?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.