BestZoo

Dierenpark BestZOO heeft een Brabantse naam hoog te houden als het meest gezellige en knusse dierenpark van de regio. BestZOO bestaat als sinds 1932 en is begonnen als een kweek- en handelsmaatschappij voor exotische dieren. Maar naarmate er steeds meer mensen kwamen om enkel de dieren te bezichtigen, werd het vogel- en dierenpark de Vleut. Door de jaren heen is het park telkens vernieuwd en uitgebreid en werd in 2003 de naam BestZOO aangenomen. Sinds 2010 zijn er nieuwe eigenaren die ook nieuwe uitbreidingsplannen met BestZOO hebben, waardoor het park in ontwikkeling blijft. Bekijk hieronder de informatie.

Bekijk hier de overnachtingen in Noord-Brabant >>

Waar ligt het park?

De dieren in BestZOO

Ondanks dat BestZOO een kleinschalig dierenpark is, biedt het onderdak aan veel verschillende soorten dieren, zoals verschillende soorten rassen apen, de bijzondere tamandua, een Zuid-Amerikaanse miereneter, panters, jaguars, stokstaartjes, marters, neusberen, wasberen en nog vele soorten meer. En dit zijn nog maar enkel de zoogdieren. Ook herbergt het park vele vogelsoorten, zoals pelikanen, verschillende papegaaiachtigen en nog vele roofvogels. Ook liefhebbers van reptielen komen aan hun trekken, met

BestZoo
Bron: https://www.bestzoo.nl/contact

schilpadden, de koningspython en enkele hagedissoorten. Het dierenrijk in BestZOO kent dus een grote verscheidenheid en af en toe komt er leuk nieuws als er weer eens een bijzondere geboorte plaatsvindt.

Kinderfeestjes

BestZOO is een ideaal park om je verjaardagsfeestje te vieren. Je kunt dan door middel van een speurtocht alle dieren in het park ontdekken om nadien gebruik te maken van één van de arrangementen, waarbij je kunt kiezen uit patat, een ijsje en een drankje. Ook kun je kiezen om met een dierverzorger op pad te gaan, waarbij jullie aapjes en stokstaartjes mogen voeren en zelfs vasthouden. Een verjaardagsfeestje bij BestZOO zal onvergetelijk worden.

Schoolreisjes

Ook voor schoolreisjes leent BestZOO zich als een park voor een leuk dagje uit, wat tevens educatief is. Ook hier zijn weer verschillende arrangementen verkrijgbaar. Zo kunnen de kinderen een speurtocht door het dierenpark doen en alles te weten komen over de vele dieren. Omdat je daar vast honger van krijgt, kan de school kiezen uit verschillende soorten menu’s om hongerige magen te stillen.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat gaat over BestZOO? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *