BestZoo review

BestZoo is een relatief kleinschalige dierentuin, maar daarom zeker niet minder leuk. Er zijn heel wat verschillende dieren en bij elk verblijf staan er bordjes die wat meer informatie geven. Ook de voedertijden staan op het bordje aangegeven. Alles (de wandelpaden, de toiletten, de verblijven van de dieren, …) is steeds verzorgd en ook het personeel is behulpzaam en vriendelijk, wat een belangrijk punt is. Zo kregen wij bij het apenverblijf een zeer interessante uitleg van een van de dierenverzorgers. Het park is geschikt voor een gezinsuitstapje met kleine kinderen, zij zullen dit absoluut heel leuk vinden. De afstanden binnen het park zijn ook niet zo groot, dus prima te doen met iets jongere kinderen. Ook is er een kleine speeltuin met klimtoestellen en trampolines, waar ze zich kunnen uitleven. In de tussentijd kunnen de ouders dan even iets drinken en uitrusten op het aangelegen terras. Lees hieronder verder en kom meer te weten over het plaatsen van een review over BestZoo.

Bekijk hier de overnachtingen in Noord-Brabant >>

Review BestZoo en lees meer informatie.

De inkom was zeker niet duur, de prijs is prima in verhouding. Tijdens ons bezoek was het niet druk, dus fijn om zo op het gemak wat rond te kijken. Daarnaast is er veel groen in het park, wat echt een relaxte sfeer geeft. De wandelroute staat ook steeds duidelijk aangegeven zodat je zeker alles gezien hebt. Een bezoek om het park op het gemak te bekijken duurde zo’n drie uur. De kinderen vonden het mini muizenstadje heel leuk, en ook het voederen van de geitjes en schaapjes was toch wel een van de

BestZoo review

Bron: https://www.bestzoo.nl/

toppunten van hun dag.

Het enige minpunt is dat de kooien bij sommige verblijven relatief klein waren. Ik denk aan de vogelverblijven en de verblijven voor de katachtigen. Dit hangt uiteraard samen met het feit dat BestZoo geen grote dierentuin is en er waarschijnlijk her en der een beetje ruimtegebrek is.

Naast het park vind je een pannenkoekenhuis, perfect dus voor na het bezoek aan de dierentuin. Ook kun je nog heel wat andere activiteiten in diezelfde straat doen, zoals golfen of een bezoekje brengen aan het klompenmuseum. Een daguitstapje is dus zeker de moeite waard!

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat o.a. gaat over het reviewen/beoordelen van BestZoo? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Hieronder kan een review achtergelaten worden.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
BestZoo review
4.5 met 8 stemmen

1 Bericht

Moderator

33 minuten ago

Wat is jouw ervaring met dit dierenpark?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.