BestZoo prijzen

BestZoo prijzen

Toegangskaarten voor BestZoo zijn enkel te koop aan de kassa op het park en dus niet vooraf online te bestellen. Tijdens drukke periodes, bijvoorbeeld in de schoolvakanties, is het daarom aan te raden om al vroeg of juist wat later op de dag naar de dierentuin te komen. Zo is de kans het grootst dat je niet lang in de rij voor de kassa hoeft te wachten. Wat je betaalt voor een toegangskaartje is afhankelijk van je leeftijd.

Bekijk hier de overnachtingen in Noord-Brabant >>

Entreeprijzen BestZoo

  • Volwassenen (vanaf 12 jaar): €11,-
  • Kinderen (3 tot en met 11 jaar): €9,50
  • Kinderen (0 tot en met 2 jaar): gratis
  • 65 jaar en ouder: €10,-

Jaarabonnement

BestZoo prijzen

Bron: https://www.bestzoo.nl/bezoekersinfo/openingstijden_%2526_prijzen

Daarnaast heb je bij BestZoo de mogelijkheid om een jaarabonnement af te sluiten. Met deze jaarkaart krijg je voor een vast bedrag per jaar onbeperkt toegang tot deze dierentuin. Bij je derde bezoek heb je de abonnementskosten er al uit, wat het jaarabonnement heel aantrekkelijk maakt voor alle liefhebbers van BestZoo.

De abonnementsprijzen:

  • Volwassenen (vanaf 12 jaar): €25,-
  • Kinderen (3 tot en met 11 jaar): €21,-
  • 65 jaar en ouder: €23,-

Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis mee naar binnen. Als abonnee van BestZoo profiteer je daarnaast van kortingen op andere parken die bij Dier en Best zijn aangesloten, zoals Vlinders aan de Vliet, Berkenhof Tropical Zoo en Mondo Verde Landgraaf. Ook krijg je korting op toegangskaarten voor BillyBird Park Hemelrijk, Oertijdmuseum De Groene Poort en DippieDoe.

Groepen

Voor groepen vanaf 20 personen geldt de speciale toegangsprijs van €8,- per persoon. Voor schoolreisjes geldt een andere aanbieding: per 25 personen mag er 1 persoon gratis naar binnen. Je kunt ook je kinderfeestje geven bij BestZoo, dan betaal je slechts €6,50 per entreeticket. Er zijn voor groepen ook allerlei aantrekkelijk geprijsde arrangementen te boeken, inclusief entree en leuke en lekkere extra’s zoals een lunchpakket, ijsjes, snacks, een speurtocht of activiteit met de dierverzorger.

Voor actuele prijzen verwijzen wij je graag naar de website: https://www.bestzoo.nl/bezoekersinfo/openingstijden_%2526_prijzen.

Vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

BestZoo prijzen
Wat vind jij?

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Laatste reacties

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.