BestZoo plattegrond

In het zuiden des Nederlands is het altijd een feest. De zuiderlingen staan namelijk bekend om hun gemoedelijkheid en hun gezelligheid. Daarnaast is er veel te beleven qua natuur en zijn er ook bergen. Maar in Brabant is nog iets moois te beleven in het zuiden, daar vestigt zich namelijk eveneens het dierenpark BestZoo. Een van de gezelligste dierenparken van Nederland. Met aardig personeel en een heerlijke atmosfeer. Het dierenpark staat bekend om de veelzijdigheid aan dieren die daar wonen. Zo zijn er dieren te vinden vanuit alle continenten die deze aardbol rijk is. Van Zuid-Amerika tot Azië tot en met Australië! Dieren van alle soorten en maten zijn er te vinden uit alle verschillende continenten. Lees hieronder meer over BestZOO en de plattegrond.

Bekijk hier de overnachtingen in Noord-Brabant >>

Het dierenpark heeft een onderscheid van zoogdieren, vogels en reptielen. Qua zoogdieren zijn ze voorzien van apen, stokstaartjes, neusberen, panters en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken. Voor fanaten van zoogdieren is het een verademing om hier te zijn. Als je meer fan bent van

BestZoo plattegrond

Bron: https://www.bestzoo.nl/bestzoo_zorg%28t%29

reptielen is er ook genoeg te zien. Zo zijn er slangen, schildpadden en wat nog niet meer. Qua vogels hebben ze ook veel unieke soorten. Zoals pelikanen, kaketoes, uilen en verschillende papegaaien. Liefhebbers van alle soorten dieren kunnen hun geluk er niet op.

Het is eveneens een ideale plaats voor schoolreisjes of kinderfeestjes. Kinderen houden namelijk van dieren en dit is voor hen een ideale manier om ze te aanschouwen. Wanneer je je verjaardag viert is er veel mogelijk. Dan kun je niet alleen de dieren bekijken maar kun je met de kinderen op het feestje een ware jungletocht doen. Een speciale dierenverzorger gaat dan met je mee en deze leert je alles over de dieren en begeleid de kinderen. Het is wel belangrijk om dan op tijd te reserveren. Ook kan een plattegrond verstandig zijn, want het is zeer groot. Op die manier kun je selectief bekijken wat je zoal wilt zien en hoef je niks van het park te missen.

Ga naar de website voor meer informatie.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat o.a. gaat over de plattegrond van BestZOO? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
BestZoo plattegrond
4.6 met 20 stemmen

1 Bericht

PretparkenNederland

33 minuten ago

Informatie toevoegen kan door te reageren op dit bericht.

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.