BestZoo korting

BestZoo korting

BestZoo is een kleine dierentuin in het Brabantse Best. Oog in oog kom je te staan met dieren van over de hele wereld. Zo zijn er panters uit Azië en apen uit Zuid-Amerika. Ben jij helemaal dol op buideldieren? Deze zijn speciaal over gevlogen uit Australië om in BestZoo te komen wonen. Heb je voor vandaag dieren genoeg gezien? Bij de dierentuin hoort een grote speeltuin en ook een kinderboerderij. Kun je na het rondje dierentuin dus meteen even uit razen terwijl papa en mama of opa en oma van een heerlijk kopje koffie genieten.

Bekijk hier de overnachtingen in Noord-Brabant >>

Openingstijden en entreeprijzen

BestZoo korting

Bron: https://www.bestzoo.nl/dieren

BestZoo is gelegen in het Brabantse Best. De dierentuin is van mei tot en met september, dagelijks geopend van 09.30 uur tot 18.00 uur. Van oktober tot en maart is de zoo geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van november tot en met maart alleen maar in de weekenden en schoolvakanties. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt €11,-. Kinderen van 3 tot en met 11 jaar kunnen voor €9,50 de hele dag plezier beleven in de dierentuin. Kinderen van 0 tot en met 2 jaar hebben gratis entree. Blindengeleidenhonden zijn toegestaan in de dierentuin, andere honden niet.

Naar BestZoo met korting

Een dagje dierentuin is een leuke beleving. Dit geldt ook voor BestZoo. Nog leuker wordt een dagje dierentuin natuurlijk als het enorm voordelig uitpakt. Helaas zijn er op dit moment helemaal geen kortingsacties voor BestZoo. Kies er echter voor om websites zoals vakantieveilingen, actievandedag.nl, ticketveiling en dagtickets.nl goed in de gaten te houden. Met regelmaat bieden deze websites wel entreetickets aan tegen een leuke prijs of kun je op bieden tegen anderen. Indien je BestZoo wilt bezoeken met de trein, kun je het best even nagaan of een ticket kopen via de website van Spoordeelwinkel voor jou goedkoper uitpakt. Eveneens biedt actievandedag.nl op het moment ook treintickets aan tegen een leuke prijs.

Meer over BestZoo lezen? Klik hier.

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

BestZoo korting
4.7 met 20 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.