Voordelig een leuk dagje weg in Zeeland. Met korting naar Berkenhof’s Tropical Zoo.
Stel dat je in Zeeland woont of in deze zonovergoten provincie op vakantie bent. Dan wil je natuurlijk wel eens een leuk uitje ondernemen met de kinderen. In de toeristische provincie Zeeland is genoeg te doen, maar jammer is wel dat veel uitstapjes flink aan de prijs zijn. Logisch, want uitbaters van speelparken gebruiken het toerisme om zoveel mogelijk te verdienen. Wie als (groot)ouder verstandig is, bestelt daarom kortingskaartjes via het internet en bespaart zo een hoop euro’s. Dit is met name aantrekkelijk als je meerdere kinderen meeneemt naar een leuk uitje. Je bespaart dan veel geld en hebt net zoveel plezier als bezoekers die minder slim zijn geweest en de volle mep hebben betaald. Lees hieronder verder over de korting.

Berkenhof's Tropical Zoo korting

Bron: https://www.tropicalzoo.nl/

Berkenhof’s Tropical Zoo: een regelrecht avontuur voor jong en oud met korting.

Een van de leukste uitjes in Zeeland is de indrukwekkende en interactieve Berkenhof’s Tropical Zoo in Kwadendamme. Hier ontmoet je alle exotische dieren die je maar wilt. Veel vlinders vooral, maar ook spinnen, gifkikkers, slangen, leguanen, dwergkaaimannen en andere spannende wilde dieren als kameleons en hagedissen kom je in dit park tegen.

Als jouw kinderen avontuurlijk zijn en lef hebben, kunnen ze er zelfs voor kiezen om even een grote slang om hun nek te laten leggen. Of een grote vogelspin over hun handen te laten lopen. Maar de dieren van iets verder weg bekijken mag natuurlijk ook! Geniet van de vele vlinders, insecten en andere dieren in dit park en luister naar de uitleg die verzorgers geven. Voor jong en oud is Berkenhof’s Tropical Zoo een garantie op een gaaf avontuur.

Koop online kortingskaartjes

Gun jouw (klein)kinderen ook een dag zorgeloos genieten en ontspannen in Zeeland. Reserveer nu voordelige toegangskaarten voor Berkenhof’s Tropical Zoo via het internet. Maar pas op, want het kan zo maar zijn dat de kinderen verslaafd raken aan dit leuke attractiepark en dat je echt vaker heen zult moeten gaan!

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat o.a. gaat over de kortingen voor Berkenshof’s Tropical Zoo? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Berkenhof’s Tropical Zoo korting
4.6 met 28 stemmen

1 reactie

Moderator · 15 februari 2019 op 15:14

Heb jij een korting gevonden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *