Bengeltjes Speeldorp

Kinderen houden van spelen. Tegenwoordig hebben kinderen heel veel leuke spullen thuis om mee te spelen maar ook dit verveelt na een tijdje. Op zulke momenten is het juist leuk om met je kinderen op pad te gaan. Een leuke plek om dan heen te gaan is Bengeltjes Speeldorp. Op die locatie kunnen de kinderen echte bengeltjes zijn. Je hebt geen last van drukte rondom je huis en dat is ideaal. Bengeltjes Speeldorp is de grootste indoorspeeltuin van Nederland en is gelegen nabij Hengelo. Zeker voor mensen die daar in de buurt wonen is het kortom ideaal om eens langs te gaan. Veel plezier met dit leuke dagje uit!

Bekijk hier de overnachtingen in Twente >>

Meer informatie over Bengeltjes Speeldorp.

Bengeltjes Speeldorp

Bron: http://www.bengeltjes.nl/

Bengeltjes speeldorp bevat zeer veel verschillende speelattributen. Alles wat je maar kunt bedenken is daar aanwezig. Zo zijn er ballenbakken, glijbanen, slingertouwen en nog veel meer. Het is dus niet alleen ideaal voor het plezier, maar zoveel bewegen is ook nog eens supergezond. Er is zelfs een disco waar je helemaal kunt genieten als kind van fijne muziek. De locatie is goed bereikbaar en er zijn ook genoeg dingen te doen voor oudere mensen. Zo zijn er heerlijke terrasjes en je kunt bovendien ook met je kind spelen aldaar.

Niet alleen als familie-uitje is het een aanrader om heen te gaan, maar ook als feestje of als schoolreisje is het een goed idee. Er zijn verschillende verjaardagsarrangementen. Tegen goedkope prijzen kun je daar al je verjaardag vieren. Voor eten en drinken wordt gezorgd door het personeel dus daar heb je in principe ook geen omkijken meer naar.

In principe geldt dat met hoe meer mensen je komt, hoe meer korting je krijgt. Naast feestjes is het ook de mogelijkheid om een schoolreisje te organiseren. Met een schoolreisje krijg je nog meer korting, maar dit is wel vanaf 30 personen pas mogelijk. Wanneer je contact met ze opneemt is er echter veel mogelijk. Het is in ieder geval aan te raden om eens heen te gaan voor een geweldige ervaring voor de kinderen die ze nooit zullen vergeten.

Lees hier meer over de kortingen.

Review plaatsen kan hieronder.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over Bengeltjes Speeldorp? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Bengeltjes Speeldorp
4.6 met 20 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.