Bengeltjes Speeldorp openingstijden

Bengeltjes Speeldorp openingstijden

Wat is er leuker om lekker met de kinderen naar een leuke attractie, dierentuin of pretpark in Nederland te gaan om heerlijk te ontspannen? Voor een mooie en aantrekkelijke prijs? Voor informatie over de leukste speelparken in Nederland kun je terecht op onze website. Een van de parken die zeker aanbevolen kan worden, is het gezellige en lekker grote Bengeltjes Speeldorp, dichtbij het centrum van Hengelo. Deze speeltuin staat bekend als de grootste indoorspeeltuin van Nederland en moet je een keer bezocht hebben als je van binnenspeeltuinen houdt en jouw kinderen een echt plezier wilt doen. Wat kun je van deze speeltuin allemaal verwachten?

Bekijk hier de overnachtingen >>

Attracties in Bengeltjes Speeldorp in Hengelo

Bengeltjes Speeldorp openingstijden

Bron: http://www.bengeltjes.nl/index.php/openingstijden

Bengeltjes Speeldorp heeft een apenkooi-opzet, waarbinnen tal van leuke en spannende dingen voor kinderen te beleven vallen. Bengeltjes Speeldorp is gevestigd in de 100 jaar oude fabriekshallen van Dikkers, die omgebouwd zijn tot een gave speeltuin. In Bengeltjes Speeldorp kan er veel geklauterd en geklommen worden in de apenkooien, bevinden zich meerdere grote glijbanen, ballenbakken, prachtige trampolines, slingertouwen en natuurlijk veel – ruim 20.000 – bouwstenen waarmee de kids hun eigen hutjes kunnen maken. Verder is in Bengeltjes Speeldorp een gezellige disco, zodat de kleintjes lekker kunnen dansen en swingen, en een speciale sectie voor de allerkleinsten. Op het gezellige terras kunnen de ouders lekker uitrusten en gratis wifi gebruiken.

Openingstijden van Bengeltjes Speeldorp

Regel nu een bezoek aan Bengeltjes Speeldorp in Hengelo om jouw kinderen te vermaken. Want dit indoorspeelpark moet je echt een keer met jouw gezin bezocht hebben! Bengeltjes Speeldorp is buiten de schoolvakanties geopend op woensdag (9.30-17.30 uur), donderdag (14.00-18.00 uur), vrijdag (14.00-18.00 uur), zaterdag (10.30-17.30 uur) en zondag (10.30-17.30 uur). In de zomervakantie is dit speeldorp elke dag toegankelijk van 10.30 tot 17.30 uur. Graag tot ziens in Hengelo!

Review achterlaten of een vraag kan hieronder.

Bengeltjes Speeldorp openingstijden
4.6 met 7 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.