Bengeltjes Speeldorp korting

Bengeltjes Speeldorp korting

Korting op een pretpark is wel zo fijn!
Wie regelmatig een kinderpark, pretpark, dierentuin of een soortgelijke attractie bezoekt, weet hoe duur dagjes uit kunnen zijn. Vooral als je met een grotere groep kinderen gaat, kunnen de kosten van zo’n dagje weg behoorlijk oplopen. Dan is het natuurlijk heerlijk als je kaartjes kunt bemachtigen met een mooie korting op de entreeprijs. Bijvoorbeeld als je het superleuke Bengeltjes Speeldorp in Hengelo wilt bezoeken om jouw kinderen of kleinkinderen een pleziertje te gunnen tijdens de vakantie of in het weekend.

Bekijk hier de overnachtingen >>

Bengeltjes Speeldorp heeft veel te bieden.

Bengeltjes Speeldorp korting

Bron: http://www.bengeltjes.nl/

Bengeltjes Speeldorp is de grootste indoor speeltuin van Nederland, gevestigd in Hengelo. Het speelpark is gevestigd in de hallen van een voormalige fabriek. Jonge kinderen kunnen zich hier echt urenlang bezighouden. Bijvoorbeeld in de ballenbak, op de vele glijbanen in Bengeltjes Speeldorp, maar ook met de meer dan 20.000 bouwblokken, de klimapen, de leuke slingertouwen en de ballenkanonnen. Verder zijn in Bengeltjes Speeldorp in Hengelo meerdere trampolines, apenkooien, roetsjbanen, klimtoestellen, autootjes en nog veel meer leuke activiteiten en speelgoed te vinden! En voor de ouders is er natuurlijk ken comfortabel overdekt terras beschikbaar om even lekker te kunnen lezen of van een hapje en drankje te kunnen genieten. In Bengeltjes Speeldorp kunnen jongere en oudere kinderen, maar zeker hun ouders en grootouders, zich heerlijk vermaken en ontspannen. Dit Speeldorp is dan ook een ideaal dagje uit in Hengelo, waar je kinderen een enorm plezier mee doet!

Bestel nu voordeelkaartjes voor korting bij Bengeltjes Speeldorp.

Koop nu jouw toegangskaartjes voor Bengeltjes Speeldorp in Hengelo met korting online. Wacht niet langer en bestel nu alvast de voordelige entreekaartjes, zodat je zeker weet dat het geplande dagje uit met jouw kinderen en/of kleinkinderen niet alleen voordelig is, maar ook ruim van te voren geregeld is!

Bekijk hier de actuele prijzen: http://www.bengeltjes.nl/index.php/prijzen

Voor vragen en opmerkingen kan je hieronder een bericht achterlaten.

Bengeltjes Speeldorp korting
4.6 met 16 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.