Bengeltjes Speeldorp drukte

Hengelo is een plaats in de provincie Overijssel, in de beruchte landstreek van Twente. Dit is een leuke plek om op vakantie te gaan, omdat het een aangename ervaring is. Twentenaren staan namelijk bekend om hun vriendelijkheid en ook om hun nuchterheid. Ze zullen nooit overdreven zijn, maar altijd eerlijk. In die leuke omgeving, tussen al die leuke mensen bevindt zich ook het Bengeltjes Speeldorp. Dit speeldorp is gemaakt in een oude fabriek waar vroeger verschillende machines werden gemaakt. Het was dus een grote locatie zoals je wel kunt raden, dat is natuurlijk ideaal om een leuke speelpark op te zetten. Dit hebben de makers dan ook gedaan en het is heerlijk om er te spelen voor kinderen. Kinderen hebben er de mogelijkheid om te kiezen tussen veel verschillende speelattributen. Lees hieronder meer over de drukte en de trampolines.

Bekijk hier de overnachtingen >>

Wanneer is het druk? En wat is er te doen?

Bengeltjes Speeldorp drukte

Bron: http://www.bengeltjes.nl/

Als je lenige kinderen hebt zijn er bijvoorbeeld veel verschillende trampolines. Op deze trampolines kunnen kinderen allerlei verschillende trucjes doen en dit is natuurlijk een waar feest. Daarnaast zijn er ook blokken voor jongere kinderen en op die manier is er ene manier om te genieten van bijna alles wat mogelijk is.

Een bezoekje brengen aan deze speeltuin kan erg leuk zijn. Ook omdat er verschillende arrangementen mogelijk zijn. Mensen die het financieel moeilijk hebben kunnen bijvoorbeeld vanuit een groep genieten van een leuk reisje. Ook scholen die zich moeten houden aan budgetten kunnen genieten van dit speeldorp. Het is namelijk een stuk goedkoper dan een attractiepark en dat is ideaal. Zeker als je met een grote groep gaat. Aarzel dus niet en neem eens snel een kijkje op hun website. Daar staat namelijk nog meer informatie op en kom je ook meer te weten over alle prijzen die ze hanteren.

Wat zijn de drukkere dagen?

Heb je verder informatie wat de drukkere dagen zouden kunnen zijn in Bengeltjes Speeldorp.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vind je dit een nuttig artikel dat o.a. gaat over de drukte in Bengeltjes Speeldorp? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Bengeltjes Speeldorp drukte
4.7 met 12 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.