Beekse Bergen korting

Ga op ontdekkingstocht in de Beekse Bergen. Klimmen, klauteren en dieren spotten. Maar hoe kan je met korting naar de Beekse Bergen? Of je nu graag op safari wilt om je favoriete dieren van dichtbij te zien of jezelf wilt uitdagen op de spectaculaire stormbaan, Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek heeft het allemaal. Slinger van de waterglijbaan. Zie een zebra van dichtbij. Spot reusachtige roofvogels. Scheur door het park in de Kids karts. Beklim de ballenberg of verken avontureneiland. Een bezoek aan de Beekse Bergen wordt gegarandeerd een dagje uit om nooit te vergeten. Bekijk hieronder meer over de kortingen voor Beekse Bergen.

Bekijk hier de acties en aanbiedingen >>

De leuke attracties van de Beekse Bergen

In de Beekse Bergen kun je zebra’s zien grazen, jachtluipaarden zien struinen en giraffes uit bomen zien eten. Je komt oog in oog te staan met parmantige roofvogels en voelt je een echte wildspotter. In Speelland klauteren de allerkleinsten in de

Beekse Bergen korting
Bron: BeekseBergen.nl

speciaal uitgeruste peuterspeeltuin, terwijl de grotere kinderen duiken vanaf duikeiland of lol maken op de enorme air trampoline. Het grote zandstrand is een ideale plek voor de ouders om bij te kletsen en te relaxen en voor de kinderen om zandkastelen te bouwen.

De prijzen, met korting naar de Beekse Bergen?

Zo’n dagje uit kost natuurlijk wel wat. Hoewel kinderen tot 3 jaar gratis mee mogen, betalen kinderen tussen 3 en 9 jaar al snel 23.50 voor een dagje Speelland. Wil je ook op safari? Dan loopt de prijs op tot 26.50 euro. Kinderen ouder dan 10 jaar betalen tenminste 25 euro entree, als je een dagticket koopt.

Korting op een onvergetelijk uitstapje met het hele gezin

Gelukkig hoef je niet noodzakelijkerwijs diep in de buidel te tasten. Hier volgen een paar tips om een bezoek aan dit leuke, gezellige avonturenpark goedkoper te maken voor jou en je gezin. Bestel je kaarten online in plaats van aan de kassa. Hiermee bespaar je al snel een paar euro. Ben je van plan meerdere keren per jaar jachtluipaarden te spotten of van de aquashuttle te glijden? Dan kun je het beste een abonnement aanschaffen op dit gezellige familiepark.

Schaf een abonnement aan.

Hiermee bespaar je op spectaculaire wijze. Een abonnement op Speelland kost slechts 30 euro per jaar. Voor 60 euro per jaar mag je al onbeperkt dieren spotten. Voor 67.50 euro per jaar mag je elke dag op avontuur in het safaripark en in Speelland. Je mag dan ook nog eens deelnemen aan een spannende safari na sluitingstijd en een speciale wandeling in de vroege ochtend. Houd ook je ogen open voor prachtige aanbiedingen met een inclusieve overnachting. Zo kun je extra lang genieten van al het moois dat de Beekse Bergen te bieden heeft.

Bekijk hier meer informatie >>

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de kortingen voor Beekse Bergen? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares