Beekse bergen adres

Beekse bergen adres

De locatie (adres) van het spectaculaire familiepark Beekse Bergen. Beleef een gezellig dagje uit in de Brabantse Beekse Bergen. 
De Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek vormen een mooi decor voor een plezierig uitstapje met de hele familie. Wil je jachtluipaarden van dichtbij zien, zebra’s spotten of opzoek naar roofvogels? Bij safaripark Beekse Bergen ben je aan het juiste adres. Heb jij zin om lekker te klimmen en te klauteren op avontureneiland? Wil je graag van de slingerende waterglijbaan glijden? Houd je van water, pret en ontdekken? Dan kom je bij Speelland Beekse Bergen helemaal aan je trekken. Je kunt er ook voor kiezen al dit leuks te combineren op een dag voor het ultieme avontuur. Maar waar is dat gezellige park voor jong en oud nu eigenlijk?

Bekijk hier het adres en de website >>

Bekijk hier de ticketveiling bij Vakantieveilingen >>

Beekse Bergen adres

Bron: BeekseBergen.nl

Wat is het adres van de Beekse Bergen?

De Beekse Bergen zijn gelegen in het midden van Brabant bij het plaatsje Hilvarenbeek. Het adres van Beekse Bergen is Beekse Bergen 1, 5081NJ Hilvarenbeek. Zowel het safaripark als het speelland kun je hier vinden. Het safari resort, waar je kunt overnachten om het plezier nog langer te laten voortduren, vindt je op de Tilburgseweg 41, 5081 NG te Hilvarenbeek. Wil je een brief sturen naar de Beekse Bergen? Stuur deze dan naar het daarvoor bestemde postadres: Beekse Bergen, Beekse Bergen 31, 5081NJ Hilvarenbeek.

Hoe kom je bij Beekse Bergen met de auto?

Beekse Bergen hebben een centrale ligging in Nederland. Zowel vanuit Amsterdam, als vanuit Utrecht, Nijmegen en Antwerpen is het pakweg een uur rijden met de auto om dit leuke park te bereiken. Vanuit Eindhoven en Breda duurt het zelfs minder dan een half uur om Beekse Bergen te bereiken. De reistijd naar dit avontuurlijke paradijs hoeft dus geen reden te zijn om je bezoek uit te stellen.

De mogelijkheden met het openbaar vervoer

Nederlanders kunnen Beekse Bergen bereiken door met de trein naar Tilburg CS te reizen. Hiervandaan neem je bus 142 of 143 richting of via Hilvarenbeek. De halte waar je uit dient te stappen, heet simpelweg ‘Beekse Bergen’. Belgen kunnen het beste per trein naar Turnhout gaan om daar over te stappen op bus 450 naar Tilburg. In Tilburg kunnen zij dan ook bus 142 of lijn 143 nemen naar Beekse Bergen.

Centraal gelegen park voor jong en oud

Beekse Bergen is dus gemakkelijk te bereiken per auto of met behulp van de trein en bus. Dit gezellige avonturenpark biedt talloze mogelijkheden voor jong en oud. Een trip naar Beekse Bergen is een mooie ervaring en herinnering.

Beekse bergen adres
4.8 met 43 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Laatste reacties

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.