Beekse Bergen aanbieding

Geniet met een Beekse Bergen aanbieding nog voordeliger van een veelzijdige safari!
Bij safaripark Beekse Bergen haal je meer uit je bezoek aan de dierentuin. In dit safaripark zit een bootsafari, bussafari en autosafari gewoon bij je ticket inbegrepen. Zo bekijk je niet alleen wandelend je favoriete wilde diersoorten, maar ook van heel dichtbij in de auto of bus. Met een Beekse Bergen aanbieding kan dit bovendien extra voordelig. Lees hieronder verder over de Beekse Bergen aanbiedingen.

Bekijk hier de informatie >>

Bekijk het wilde dierenrijk bij de Beekse Bergen met een aanbieding

Beekse Bergen aanbieding
Bron: BeekseBergen.nl

In de Beekse Bergen vind je tal van wilde dieren, waaronder de gorilla, het doodshoofdaapje, hyena’s, leeuwen, zeeleeuwen, giraffes, jachtluipaarden en olifanten. Een divers aanbod wat je wandelend, rijdend en varend kunt bekijken. Langs de wandelroute kun je dagelijks het voederen van de dieren bekijken, waarbij uitleg wordt gegeven over de eetgewoontes van de verschillende dieren. Hierbij komen de tijgers, zeeleeuwen, olifanten, chimpansees en gorilla’s aan bod en wordt ieder uur een ander dier gevoerd.

Vul je dag zelf in met diverse safari’s

Verken het park op eigen gelegenheid met de auto, kies voor een boot- of bussafari onder leiding van een ranger, of deel zelf je dag in met verschillende safari’s. Ook op de wandelroute zijn allerlei dieren te zien en kunnen kinderen op diverse punten klimmen en klauteren op klimtoestellen. Aan de hand van de plattegrond kun je ook per auto zelf je safari uitstippelen, waarbij je halverwege uit kunt rusten en iets kunt eten of drinken in het Kongo Restaurant.

Bewonder dieren tijdens twee verschillende bussafari routes

Tijdens een bussafari word je door een ervaren ranger gedurende zo’n 45 minuten langs tal van dieren en prachtige natuur geleid. Er gaan twee verschillende routes door het park, die je langs diverse delen van het park en dieren voeren. Op deze routes ontmoet je onder andere de zebra’s, kamelen, jachtluipaarden, giraffen, herten en leeuwen. Ondertussen krijg je niet alleen leerzame maar ook leuke feiten over deze dieren te horen van de ranger. Tussen beide routes in kun je een pauze inlassen bij het Kongo Restaurant in het midden van het park.

Maak een boottocht dwars door de dierentuin

Aan boord van de safariboten Livingstone en Stanley geniet je van de waterrijke omgeving en natuur, terwijl je diverse dieren kunt bewonderen. De ranger aan boord voorziet je van interessante en leuke weetjes over de dieren en helpt je ze te spotten: ze zijn niet allemaal even eenvoudig te ontdekken. Tijdens deze bootsafari die ongeveer een halfuur duurt, zie je ringstaartmaki’s, neushoorns en diverse slingerapen. Maak gebruik van een Beekse Bergen aanbieding om nu extra voordelig te genieten van een zeer complete safari-dag.

Bekijk hier de prijzen >>

Een aanbieding gezien? Vul dan hieronder het formulier in.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de aanbiedingen bij Safaripark Beekse Bergen? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares