Ballorig Speelparadijs Veldhoven

Je kent het wel, het regent de hele dag en de kids zijn niet te houden. Breng dan eens een bezoekje aan Ballorig speelparadijs in Veldhoven. De kids kunnen de hele dag of middag ravotten en rondrennen en de ouders kunnen lekker genieten van een kopje koffie en heerlijk bijkletsen met vrienden eventueel. De binnenspeeltuin is eveneens ideaal voor kinderfeestjes. Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor je party, en spring met zijn allen in de ballenbak bij Ballorig. Gegarandeerd een onvergetelijke verjaardag voor jou en alle uitgenodigden. Het speciaal ingericht peutergedeelte is ideaal als je kleine kindje zich nog niet wil laten zien in de grote ballenbak. Kinderen tot en met 4 jaar kunnen zich in het peutergedeelte prima een middag vermaken. Kom hieronder meer te weten over het speelparadijs in Veldhoven.

Bekijk hier de ticketveiling voor Ballorig >>

Bekijk hier bungalow-overnachtingen >>

Entree en openingstijden

Ballorig Speelparadijs Veldhoven

Bron: https://www.ballorig.nl/tickets

Ballorig is het hele jaar geopend. Ideaal als het midden in de zomer stort regent en jij je kinderen een dagje pretpark hebt beloofd. Kunnen ze toch een tijdje uitrazen in deze binnenspeeltuin.

Van maandag tot en met vrijdag is Ballorig Veldhoven dagelijks geopend, van 09.00 uur tot 18.00 uur. In het weekend en tijdens de schoolvakantie is de binnenspeeltuin geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur. Eerste kerstdag is de enige dag van het jaar dat de speeltuin gesloten is. Hou er wel rekening mee dat op 31 december, 1 januari en tweede kerstdag speciale openingstijden gelden. De keuken in de binnenspeeltuin sluit iedere dag een uur voor sluitingstijd.

De entreeprijs bij Ballorig bedraagt €7,50 voor kinderen tot en met 13 jaar. Vanaf 14 jaar is er gratis entree. Je kunt er echter ook voor kiezen om een abonnement te nemen. Kies je voor een maandabonnement dan betaal je hiervoor €7,- per maand of €75,60 per kind per jaar. Kun je iedere komen rennen en ravotten in de binnenspeeltuin. Hou jij je verjaarsfeest bij Ballorig? Vanaf €10,- per kind heb je entree tot de speeltuin, maar ook limonade en frietjes, pannenkoeken of poffertjes. Papa en mama krijgen koffie of thee.

Meer leuke parken vind je hier.

Vraag, opmerking of een review achterlaten? Dat kan hieronder.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over Ballorig Speelparadijs in Veldhoven? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Ballorig Speelparadijs Veldhoven
4.7 met 6 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.