Ballorig Speelparadijs Tilburg

Ballorig Speelparadijs Tilburg

Veel speelparadijzen zijn ingericht voor de ietwat oudere kinderen. Dit is erg jammer, want als je kind nog niet zo oud is wil je natuurlijk ook gewoon leuke dingen met hem of haar beleven. Dit is logisch, want je wilt je kind een zo leuk mogelijke tijd geven voordat hij volwassen wordt. Dit zodat hij of zij met een euforische blik terugkijkt op zijn jeugd. Op die manier gaat hij een blijde toekomst tegemoet. Bij Balorrig Speelparadijs in Tilburg kunnen kinderen al vanaf zeer jong spelen. Al vanaf de leeftijd 0 zijn er speciaal ingerichte locaties waar je kinderen optimaal kunnen genieten van speelattributen. Er is van alles beschikbaar. Zo kun je er klimmen en springen op trampolines, maar uiteraard nog veel meer. Daar kom je snel achter als je er een kijkje neemt.

Bekijk hier de ticketveiling voor Ballorig >>

Bekijk hier de overnachtingen in Tilburg >>

Meer informatie over het speelparadijs in Tilburg.

Ballorig Speelparadijs Tilburg

Bron: https://www.ballorig.nl/tilburg

Het speelparadijs Ballorig staat vooral bekend om de uitstekende feestjes die daar gegeven kunnen worden. Er zijn namelijk drie arrangementen mogelijk. Zo is het zelfs financieel aantrekkelijk voor mensen die het niet zo breed hebben. Zelfs bij de goedkoopste mogelijkheid zijn er al veel mooie dingen mogelijk. Zo kunnen alle kinderen drie keer gratis limonade krijgen. Daarnaast krijgt het jarige kind een cadeautje! Ook is er gratis chips of snoep beschikbaar. Bij de meer luxere arrangementen is nog meer mogelijk. Al deze dingen zijn te bekijken op de website van Ballorig.

Maar niet alleen voor feestjes is het een leuke plek om heen te gaan. Het is ook ideaal om een kijkje te nemen met de familie. Zelfs voor opa’s en oma’s is het leuk, want wat is er nou leuker dan je kleinkind plezier zien hebben? Niet heel veel! Daarnaast is er ook de mogelijkheid om jaarabonnementen aan te schaffen. Dit is ideaal voor mensen die veel kinderen hebben. Dan kun je tegen scherpe tarieven zo vaak heen als je wilt. Een heerlijke manier voor de kinderen om alle energie die ze in de week hebben opgebouwd kwijt te raken.

Review achterlaten of een opmerking plaatsen kan hieronder.

Ballorig Speelparadijs Tilburg
4.8 met 5 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.