Ballorig Speelparadijs Drachten

Ballorig Speelparadijs Drachten

Wie wel eens met meerdere personen een dagje weg gaat naar een dierentuin, speeltuin of attractiepark, weet hoe duur zulke recreatie-uitstapjes zijn. Als de volledige entreeprijs betaald moet worden, ben je behoorlijk veel geld kwijt. Voor gezinnen met een gemiddeld inkomen doet dat pijn, soms zelfs zoveel dat de dagjes weg flink beperkt of zelf geschrapt moeten worden. Gelukkig zijn er mogelijkheden om met een fikse korting naar een leuke attractie te gaan, in heel Nederland! Maar wat is er in deze indoor speeltuin voor kinderen en hun ouders precies te beleven?

Bekijk hier de ticketveiling voor Ballorig >>

Bekijk hier de overnachtingen >>

Wat kunnen kinderen en hun ouders in Ballorig in Drachten doen?

Ballorig Speelparadijs Drachten

Bron: https://www.ballorig.nl/drachten

Vooral voor kids tussen de 0 en 12 jaar is het speelparadijs Ballorig in Drachten leuk, maar ook hun begeleiders of ouders gaan het hier naar hun zin hebben. De kinderen kunnen lekker spelen op de rood-geel-groen glijbaan, lekker hoog klimmen in de klimtoren, rondrijden op de autootjes en fietsen of heerlijk met blokken spelen. Ook de ballenbak moet natuurlijk ontdekt worden, want die mogen de kleintjes niet missen! Voor de rest is het hier veel klimmen, klauteren en de weg zoeken in de speelgoedtoestellen in de vele doolhofjes. En natuurlijk kan er ook nog heerlijk naar beneden geroetsjt worden in de snelle sleetjes in dit kinderspeelparadijs. De ouders kunnen in de tussentijd lekker op een terrasje van de rust genieten en gebruikmaken van gratis wifi.

Ervaring met Ballorig Speelparadijs in Drachten?

Heb je een bepaalde ervaring met het speelparadijs die je wilt delen? Dan kan je hieronder het formulier invullen.

Ballorig Speelparadijs Drachten
4.7 met 3 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.