Ballorig Speelparadijs Arnhem

Het leven is al duur genoeg, dus als je korting kunt krijgen is dat altijd ideaal. Wat vooral aan de dure kant is, en de laatste jaren in Nederland steeds prijziger is geworden, zijn dagjes uit met meerdere personen. Wie er bijvoorbeeld voor kiest om een leuke speeltuin te bezoeken met een paar kinderen, moet voor normale entreeprijzen vaak diep in de buidel tasten. Een aardige korting op de entree is dan een mooie meevaller. Aantrekkelijke kortingen op toegangskaartjes zijn misschien wel via het internet te vinden. Een gezellige binnenspeeltuin waar je betaalbare kaartjes kunt kopen op deze site, is het leuke indoor pretpark Ballorig in Arnhem.

Bekijk hier de ticketveiling voor Ballorig >>

Bekijk hier de overnachtingen >>

Ballorig Speelpardijs in Arnhem: wat kun je daar beleven?

Ballorig Speelparadijs Arnhem

Bron: https://www.ballorig.nl/arnhem

In Speeltuin Ballorig in Arnhem moeten kinderen moeite doen om zich te vervelen. Sterker nog: vervelen in Ballorig is eigenlijk onmogelijk! Dit kinderspeelparadijs biedt volop vertier voor kinderen in de leeftijd van 0 jaar tot 12 jaar. Kinderen kunnen hier allerlei avonturen bleven, lekker spelen en hun fantasie helemaal uitleven. De speeltuin heeft hele gave glijbanen, een spannende klautertoren, allerlei klimtoestellen en natuurlijk ook doolhofjes.

De kinderen die van racen houden, kunnen hun hart ophalen op de autoracebaan. De kleintjes kunnen zich vermaken in de ballenbak of e speciale peuterspeelhoek en onder meer met bouwstenen hun eigen reacties maken. Als de kinderen zijn uitgespeeld of even pauze willen, kunnen ze even lekker bijkomen onder het genot van ranja en een patatje. De (groot)ouders kunnen ,terwijl de kinderen lekker spelen, op het grote binnenterras zitten en onder het genot van koffie of thee gebruikmaken van gratis wifi.

Koop voordelig jouw entreekaarten .

Zorg meteen dat je jouw kortingskaartjes voor Ballorig in Arnhem bestelt. Bezorg jouw kinderen en jezelf ook keen dagje onbezorgd speelplezier en koop nu jowu kaartjes via onze website. We wensen jou en jouw kinderen alvast een hele toffe dag in Speeltuin Ballorig in Arnhem toe!

Een ervaring delen, vraag of opmerking? Laat dan hieronder een bericht achter.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over Ballorig Speelparadijs in Arnhem? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Ballorig Speelparadijs Arnhem
4.7 met 18 stemmen

1 Bericht

Moderator

33 minuten ago

Ben jij hier wel eens geweest? Wat is je mening?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.