Bobbejaanland is een fantastisch attractiepark dat zich heeft gevestigd in België. Het is een leuke plek om heen te gaan tijdens een vakantie, zodat je van je welverdiende rust kunt genieten. Tegenwoordig is dit meer dan nodig in deze jachtige maatschappij. Bobbejaanland is een goede plek om heen te gaan met je gezin, maar is ook leuk voor een vriendengroep of als bedrijfsuitje. Zeker voor een bedrijfsuitje kan het namelijk een origineel plan zijn, want dat is een keer wat anders dan een regulier uitje. Dan zit je doorgaans geforceerd tegenover elkaar, maar dat is in een attractiepark niet het geval. Het is een goede manier om plezier te hebben en elkaar ook nog eens te leren kennen. Bobbejaanland heeft verschillende attracties die variëren van rustig, tot zeer intense attracties. Lees hieronder informatie over de Aztek Express in Bobbejaanland.

Bekijk hier de kortingen voor het pretpark >>

Aztek Express Bobbejaanland, een intense attractie.

Aztek Express Bobbejaanland

Bron: https://www.bobbejaanland.be/nl/ontdek/attracties/de-aztek-express

Tot intense attracties behoort bijvoorbeeld de fameuze Aztek Express achtbaan. Deze rupsachtbaan is in 1996 gebouwd en is sinds de start al een groot succes. Mensen komen van ver om hem eens te bewonderen en de achtbaan te beleven. Naast deze achtbaan zijn er nog meer leuke achtbanen in Bobbejaanland te bewonderen. Zo heb je er bijvoorbeeld ook de revolution-achtbaan. Dit is een van de langste achtbanen ter wereld en daarom een ware sensatie te noemen.

Voor mensen die niet van extreme achtbanen houden zijn er gelukkig ook nog minder intense attracties. Zo kun je optimale pret beleven in een wildwaterbaan en zijn er ook allemaal draaimolens die je kunnen voorzien van mooi uitzicht, terwijl je lekker in het rond draait en van de wind geniet.

Bobbejaanland is ook ideaal voor groepen. Zo zijn er verschillende arrangementen waarvan je gebruik kunt maken als je met een grote groep komt. Dit heeft altijd voordelen tegenover een normaal bezoek, aangezien je altijd korting krijgt. De hoeveelheid korting hangt af met hoeveel personen je komt en wat voor soort groep het is. Ook zijn er dan mogelijkheden er eten en drinken bij in te krijgen. Ideaal dus.

Review Aztek Express Bobbejaanland.

Heb je een ervaring met deze attractie? We zijn benieuwd wat je ervan vond. Vul hieronder het formulier in en laat je beoordeling achter.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over het Aztek Express in Bobbejaanland? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Aztek Express Bobbejaanland
4.6 met 8 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *