Aviodrome openingstijden

Een lekker dagje uit met het hele gezin? Bezoek het Aviodrome in Lelystad. Het is het grootste museum van Nederland voor de lucht- en ruimtevaart. Het is gegarandeerd een educatief en vooral erg leuk uitje voor jong en oud. Wanneer je het Aviodrome kunt bezoeken? Wij hebben de openingstijden voor jou op een rijtje gezet. Veel plezier met dit leuke dagje uit!

Bekijk hier de gegevens van Aviodrome >>

De openingstijden van Aviodrome.

Standaardtijden

Aviodrome openingstijden
Bron: https://www.aviodrome.nl/informatie/openingstijden/

Het Aviodrome is maar liefst zeven dagen per week geopend. Iedere dag is het park van 10.00 tot 17.00 te bezoeken. Het museum is het hele jaar te bezoeken, met uitzondering van sommige feestdagen.

Schoolvakanties
In de schoolvakanties is het extra druk in het Aviodrome. Hier speelt dit museum goed op in door extra lange openingstijden. Het park is in de schoolvakanties namelijk al eerder geopend en sluit later. Deze aangepaste openingstijden zijn in te zien op de website van Aviodrome.

Online kalender
Wil je weten wanneer het museum geopend is op jouw dagje weg? Je kunt eenvoudig via de online kalender de openingstijden per dag inzien. Zo kun je jouw dagje weg extra goed plannen. Wil je het Aviodrome bezoeken tijdens de schoolvakanties? Dan kun je de kalender raadplegen om te zien tot hoe laat het Aviodrome in die week open is. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Aviodrome om op de hoogte te blijven van aangepaste openingstijden.

Rondleidingen en evenementen

Iedere dag zijn er tussen 11.00 en 14.00 uur binnen rondleidingen. De buitenrondleidingen vinden tussen 12.00 en 15.00 uur plaats. Ook deze informatie is per dag in te zien via de online kalender. Wanneer er speciale evenementen georganiseerd worden in Aviodrome kan er een aangepaste openingstijd zijn. Bekijk daarom de evenementenkalender om te zien wat er nog meer te beleven valt bij dit museum.

Plan jouw dagje uit naar het Aviodrome goed door de online kalender in de gaten te houden. Zo weet je precies hoe laat je het park kunt bezoeken en wanneer het park sluit. Geniet van een onvergetelijke en educatief dagje uit naar het Aviodrome.

Bekijk hier de tijden >>

Wat is jouw ervaring met Aviodrome? 

Ben je hier wel eens naartoe geweest en wil je laten weten wat je ervan vindt, laat dat dan hieronder weten.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de openingstijden? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares