Aviodrome openingstijden

Aviodrome openingstijden

Een lekker dagje uit met het hele gezin? Bezoek het Aviodrome in Lelystad. Het is het grootste museum van Nederland voor de lucht- en ruimtevaart. Het is gegarandeerd een educatief en vooral erg leuk uitje voor jong en oud. Wanneer je het Aviodrome kunt bezoeken? Wij hebben de openingstijden voor jou op een rijtje gezet.

Bekijk hier de actuele openingstijden >>

Standaardtijden en de online kalender.

Standaardtijden

Aviodrome openingstijden

Bron: https://www.aviodrome.nl/informatie/openingstijden/

Het Aviodrome is maar liefst zeven dagen per week geopend. Iedere dag is het park van 10.00 tot 17.00 te bezoeken. Het museum is het hele jaar te bezoeken, met uitzondering van sommige feestdagen.

Schoolvakanties
In de schoolvakanties is het extra druk in het Aviodrome. Hier speelt dit museum goed op in door extra lange openingstijden. Het park is in de schoolvakanties namelijk al eerder geopend en sluit later. Deze aangepaste openingstijden zijn in te zien op de website van Aviodrome.

Online kalender
Wil je weten wanneer het museum geopend is op jouw dagje weg? Je kunt eenvoudig via de online kalender de openingstijden per dag inzien. Zo kun je jouw dagje weg extra goed plannen. Wil je het Aviodrome bezoeken tijdens de schoolvakanties? Dan kun je de kalender raadplegen om te zien tot hoe laat het Aviodrome in die week open is. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Aviodrome om op de hoogte te blijven van aangepaste openingstijden.

Rondleidingen en evenementen

Iedere dag zijn er tussen 11.00 en 14.00 uur binnen rondleidingen. De buitenrondleidingen vinden tussen 12.00 en 15.00 uur plaats. Ook deze informatie is per dag in te zien via de online kalender. Wanneer er speciale evenementen georganiseerd worden in Aviodrome kan er een aangepaste openingstijd zijn. Bekijk daarom de evenementenkalender om te zien wat er nog meer te beleven valt bij dit museum.

Plan jouw dagje uit naar het Aviodrome goed door de online kalender in de gaten te houden. Zo weet je precies hoe laat je het park kunt bezoeken en wanneer het park sluit. Geniet van een onvergetelijke en educatief dagje uit naar het Aviodrome.

Bekijk hier de actuele openingstijden >>

Wat is jouw ervaring met Aviodrome? 

Ben je hier wel eens naartoe geweest en wil je laten weten wat je ervan vindt, laat dat dan hieronder weten.

Aviodrome openingstijden
4.5 met 11 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.