Aviodrome korting

Aviodrome met korting bezoeken doe je wanneer je dol bent op vliegtuigen en alles wat daarbij hoort. Dit themapark is immers in het geheel gericht op luchtvaart. Daardoor is het ook één van de parken waarvan met recht gezegd kan worden dat het leuk is voor de hele familie, van jong tot oud. Wanneer er ook nog eens tegen een gereduceerde prijs een bezoek kan worden gebracht, dan is dat natuurlijk helemaal ideaal. Vooral ook omdat er veel meer te zien en te doen is dan je misschien vooraf denkt. Lees in dit artikel meer over de Aviodrome korting.

Bekijk hier de aanbiedingen >>

Niet alleen een museum

Het is ook belangrijk om vooraf iets goed duidelijk te maken. Het Aviodrome in Lelystad is veel meer dan een groot openluchtmuseum vol vliegtuigen. Natuurlijk, er zijn wel honderden modellen te bekijken, maar dat is bij lange na niet het enige. Je kunt ook daadwerkelijk de vliegtuigen in. Dit kan vaak ook nog eens samen met een gids worden gedaan die een rondleiding en uitleg geeft. Zo krijg je in ieder geval een goed beeld van de verschillen tussen vliegtuigen van toen en vliegtuigen van nu. Hieronder lees je meer over wat er allemaal te doen is en of je eventueel met korting naar Aviodrome kunt gaan

Korting bij Aviodrome?

Aviodrome korting
Bron: https://www.aviodrome.nl/tickets/

In Aviodrome is zowel ruimte om te leren als om te spelen. Zo kan er in de radiokamer door de kinderen geleerd hoe morsecode werkt en hoe deze verstuurd moet worden. Dat is nog eens een handige vaardigheid. Daarna is het tijd om even helemaal uit te leven bij de piloten- en stewardessenopleidingen. Natuurlijk is er ook veel ruimte om te spelen. Alleen al door die grote diversiteit is het interessant om eens een bezoek te brengen met het hele gezin. Zeker wanneer daar weinig voor betaald hoeft te worden.
Films kijken

Ook leuk: 4D-films kijken in het themapark. Doordat er in 4D wordt uitgezonden lijkt het alsof je er werkelijk middenin staat. Let op, het gaat niet om 3D, maar om 4D. Daardoor wordt het nog levensechter. Skymania heet de film die je kunt bekijken en de pioniersjaren van de Nederlandse luchtvaart is het onderwerp. Nu is vliegen misschien heel normaal, maar toen was alles nieuw. Het is ontzettend spannend om dit te beleven alsof je er zelf bij bent geweest. Dat kan op deze manier.

Kortingscode voor Aviodrome gevonden?

Heb je een kortingscode gevonden op een website voor Aviodrome, dan kan je dat hieronder laten weten. Vul het formulier in en de lezers zullen je dankbaar zijn.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de kortingen voor Aviodrome? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *