Aviodrome drukte

Jong en oud genieten in Aviodrome. Maar wanneer is het nou druk?
Wie een dagje uit zoekt voor heel het gezin, die zou eens aan luchtvaartpark Aviodrome in Lelystad moeten denken. Zowel binnen en buiten zijn alleen al meer dan honderd vliegtuigen te bezichtigen, van de befaamde (Boeing) Jumbo Jet tot een prachtige Fokker. Kinderen kunnen spelen en tal van verschillende vliegtuigavonturen beleven. Jong en oud voelt zich als een vis in het water en helemaal in de wolken in Lelystad. Lees hieronder meer over wat er allemaal te doen is en over de drukte.

Bekijk hier of het druk is >>

Op welke dagen kan het drukker zijn?

Net als eigenlijk bij elk dagje uit kan het drukker zijn wanneer het mooi weer is of in bepaalde vakantieperioden en weekenden. Zo kan je door de weeks gaan om drukte te vermijden of misschien met regenachtige dagen als je dat wilt?

Piloot of stewardess

Aviodrome drukte
Bron: https://www.aviodrome.nl/informatie/openingstijden/

Eyecatcher is zeker de Boeing 747 en de flightsimulator, net als het bekijken van een film in de theaterzaal waar 4D-films te zien zijn. Onderwerp: vliegtuigen en alles wat er verder in het luchtruim gebeurt. Kinderen kunnen een verkorte opleiding tot piloot of stewardess volgen en de uitkijktoren van luchthaven Lelystad blijft een indrukwekkend uitzicht bieden. Kinderen wanen zich in Aviodrome even echt piloot of stewardess.

De Uiver
In Lelystad zie je de mooiste toestellen uit de geschiedenis van de Nederlandse luchtvaart, zoals de al eerder genoemde Boeing 747, de Uiver, Fokker Spin en de bekende en beruchte Lockheed Constellation. Bepaalde toestellen zijn zowel van binnen en van buiten te bekijken en Aviodrome biedt per dag op verschillende tijden rondleidingen die je langs al het moois van het museum voeren. Zeker de kinderen genieten vast en zeker ook in het indrukwekkende filmtheater, een heus 4D-theater. Dat betekent dat je je echt piloot waant en als het ware zelf dwars door de wolken vliegt. Een ontzettend spannend avontuur, en echt niet alleen voor de jeugd.

De drukte in Aviodrome, wanneer?

Aviodrome in Lelystad is geschikt als familie-uitje, voor senioren die een (groeps)reis willen maken, voor een educatief kinderfeestje en dus eigenlijk voor iedereen die gewoon een leuke dag wil beleven. Aviodrome biedt regelmatig evenementen en wie de drukte aan de poort wil omzeilen, die doet er verstandig aan een voordeliger ticket online te bestellen. Hoef je niet in de rij te staan en kun je meteen genieten van alles wat Aviodrome te bieden heeft.

Bekijk hier meer over Aviodrome en drukteverwachting >>

Tips om drukte te vermijden:

Heb je bepaalde tips die ervoor kunnen zorgen dat je wat rustiger naar Aviodrome kunt gaan, laat dat dan hieronder weten.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de drukte in Aviodrome? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *