Aviodrome adres

In Lelystad is het Aviodrome gevestigd. Dit is het grootste Nederlandse lucht- en ruimtevaartmuseum, dat toepasselijk gevestigd is op de voormalige luchthaven in Lelystad. Voor die tijd was het museum, dat toen Aviodome heette, gevestigd op Schiphol. Lees hieronder meer over het adres van Aviodrome. Wij wensen je ontzettend veel plezier tijdens dit dagje uit!

Bekijk hier de gegevens >>

Het adres van Aviodrome is: Pelikaanweg 50, 8218 PG Lelystad

Vliegsimulatie

Aviodrome adres
Bron: https://www.aviodrome.nl/informatie/adres-route/

Een bezoek aan Aviodrome is heel veel zien, nog meer lezen en informatie opdoen en van alles horen en beleven. Behalve dat zijn er uiteraard springkussens en speelmogelijkheden en kun je ervaren hoe het is om piloot te zijn in een van de vliegsimulatoren. Bijzonder is verder het 4D filmtheater, ook dan waan je je inzittende van een vliegtuig en maak je allerlei doldwaze vliegavonturen mee.

Verder kun je de gigantische Boeing 747 Jumbo Jet van bekijken en breng je een bezoek aan een van de schatkamers. Ook het uitkijkplatform is de moeite waard en in Lelystad kun je een spoedcursus tot piloot of stewardess volgen. Ook de radiokamer is bijzonder leuk en interessant.

Fokker
Tot de collectie van Aviodrome behoren behalve de immense Jumbo Jet ook bijzondere vliegtuigen als de Douglas DC 2 en 3, de Fokker Dr-1, de Lockheed Constellation, en de Spyker V.2. Dat geldt ook voor de T2 Hangar, waarin een expositie te zien is zoals het Aviodrome steeds leuke en informatieve exposities te bieden heeft. Aviodrome is actief en organiseert gedurende het gehele jaar tal van evenementen die uiteraard steeds te maken hebben met lucht- en ruimtevaart. Daarom is het museum altijd de moeite van het bezoeken waard, ook al ben je al eens eerder geweest. Rondvluchten kunnen uiteraard ook vanaf Lelystad worden gemaakt.

Het adres van Aviodrome.

Net als veel andere parken en musea is het de moeite waard je tickets online te bestellen. Zo krijg je namelijk leuke kortingen op de entreeprijs. Kinderen tot twee jaar mogen overigens altijd gratis naar binnen. Alle relevante informatie over Aviodrome is eenvoudig te vinden op www.aviodrome.nl. En voor wie meteen al af wil reizen; het museum is gevestigd aan de Pelikaanweg 50 in Lelystad. Kwestie ook van de borden ‘Luchthaven Lelystad’ volgen.

Bekijk hier alle informatie >>

Review plaatsen?

Wat is jouw ervaring met dit uitje? Laat hieronder weten wat jouw mening is.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over het adres van Aviodrome? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares