Avifauna

Avifauna

Ben je fan van exotische vogels en wil je vele soorten bewonderen? Kom dan naar Avifauna en je zult versteld staan! Hieronder vind je de leukste dingen die er te doen zijn.

Bekijk hier de veilingtickets voor Avifauna =>

Vogelpark Avifauna.

Vogels, vogels en nog eens vogels. Je hebt er in dit park heel veel van. Dankzij diverse avontuurlijke paden kan jij ze allemaal bewonderen.

Avifauna

Bron: https://www.avifauna.nl/

Via de kaart zie jij waar je welke soorten je kunt vinden. Dat is van papegaai tot gier, van grijs tot regenboogachtige kleuren. Af en toe zie je ook wat loslopende en vliegende vogels in het park en ook zul je diverse presentaties zien over de aanwezig dieren. Zo kom je ook apen en andere dieren tegen buiten de vogels. Dat is natuurlijk een erg leuke ervaring die je niet mag missen!

  • Speeltuin

Tussen de zoektocht naar de mooiste vogel die je kunt vinden en al het gekraai is het tijd om eens lekker in de grote speeltuin te spelen. Met de giantische glijbanen hoeven de kinderen zich in ieder geval niet gauw te vervelen. Zo kunnen papa en mama bij het naastgelegen restaurant lekker eten terwijl de kinderen spelen. Is het weer te warm? Je kunt ook spelen op de binnenplek. Daar vind je botsauto’s, een echte arcadehal en nog veel meer om je lekker te vermaken.

  • Vogelshow

Wanneer je denkt dat je helemaal klaar bent na uren vogels kijken en spelen, dan heb je het mis: in de middag is het tijd voor een mooie vogelshow! Als je het park al leuk vindt, dan mag je dit gedeelte absoluut niet missen. Je zult een prachtige show zien met diverse vogels die op commando rondvliegen en naast elkaar de gekste dingen uithalen om jou te entertainen. De presentator zal jou alles vertellen over elke vogelsoort die voorbij komt vliegen.

Bekijk hier meer parken in Nederland.

Avifauna
4.7 met 7 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.