Avifauna tickets

Toegangskaarten voor Avifauna koop je aan de kassa van het park of in de online ticketshop. Met een e-ticket op zak, dat je uitgeprint of vanaf het scherm van je smartphone bij de ingang laat zien, hoef je straks niet achteraan de wachtrij aan te sluiten. Je bespaart echter niet alleen tijd, maar ook geld met een online ticket. Dagkaarten op de website zijn namelijk €1,50 goedkoper dan dagkaarten die je aan de kassa op het park koopt. Lees hieronder verder over de toegangskaarten voor Avifauna.

Bekijk hier de veilingtickets voor Avifauna >>

Online tarieven van de tickets Avifauna.

  • Avifauna tickets
    Bron: https://www.avifauna.nl/

    Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis

  • Kinderen 3 t/m 12 jaar: €14,00
  • Volwassenen: €15,50
  • 65+: €14,50

Tijdens het bestellen van je toegangskaarten kun je een gratis buskaartje toevoegen waarmee je van het station Alphen naar Avifauna kunt reizen en weer terug. In het hoogseizoen heb je tevens de optie om een lekkere, uitgebreide lunch bij te boeken voor kinderen (€7,50) of volwassenen (€13,50).

Lidmaatschap

Met een lidmaatschap steun je Avifauna en kun je het park en de bijbehorende speeltuin een jaar lang onbeperkt bezoeken. Daarnaast worden er voor leden regelmatig extra activiteiten georganiseerd en krijg je de nieuwsbrief toegestuurd. Het lidmaatschap is verkrijgbaar in diverse vormen voor individuen en gezinnen en is zowel op het park als online te koop. Online ontvang je een kleine korting op het lidmaatschap.

Schoolreisjes

Van april tot en met oktober kun je op schoolreis naar Avifauna. Tickets voor kinderen en begeleiders bestel je online voor slechts €8,45. Daarnaast kun je leuke en lekkere extra’s bijboeken zoals een speurtocht, boottocht, bakje vogelvoer, lunch en waterijsje, waardoor het een schoolreis wordt om nooit te vergeten.

Kinderfeestje

Is je kind binnenkort jarig? Vier het feestje bij Avifauna. De feestarrangementen zijn vriendelijk geprijsd (€15,95) en staan garant voor een gezellige dag. De arrangementen zijn inclusief entreeticket, maaltijd (friet met mayo, limo, ijsje), armband, vogelvoer en voederdiploma. Voor extra vermaak kun je een speurtocht of boottocht bijboeken.

Meer leuke pretparken.

Heb je een vraag, opmerking of wil je een ervaring delen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de tickets van dit dagje uit? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *