Avifauna openingstijden

Avifauna, hét vogelpark wat je gezien moet hebben! Wanneer is het park eigenlijk geopend?
Misschien heb je wel eens gehoord van Avifauna, wellicht ben je er al eens geweest. In dit park maak je kennis met prachtige vogels. Deze exemplaren zie je niet zomaar in het wild voorbij vliegen als je door Nederland loopt. Alleen dát is al een reden om dit mooie park te bezoeken en je ogen flink de kost te geven. Dit park is elke dag geopend van negen uur in de ochtend tot zes uur in de avond. Dit park is een goede keus om een onvergetelijk dagje uit te beleven. Bekijk hieronder meer over de openingstijden van Avifauna, dagprogramma’s en informatie over o.a. het restaurant. Veel plezier!

Bekijk hier de veilingtickets voor Avifauna >>

Bekijk hier de actuele openingstijden ->

Avifauna openingstijden

Bron: https://www.avifauna.nl/praktisch/dagprogramma/

Verschillende dagprogramma’s

Gedurende het zomerseizoen wordt er van alles georganiseerd in dit park. Het seizoen loopt van 30 maart tot en met 31 oktober. Bij aankomst in Avifauna krijg je een flyer mee met daarop de tijden van de verschillende programma’s. Zo is er elke dag om half twee en drie uur een vogelshow te zien. Een aantal dieren krijgen op gezette tijden te eten, ook hier mag je getuige van zijn. Behalve buitenactiviteiten zijn er ook genoeg activiteiten die binnen plaatsvinden. Hierbij valt te denken aan de Tropenhal. Ook het zelf voeren van Lori’s behoort tot de mogelijkheden. Over het algemeen sluiten deze hallen een half uur voor sluitingstijd.

De innerlijke mens

Een hapje en een drankje mogen uiteraard niet ontbreken op je dagje uit. Van zeven uur in de ochtend tot middernacht ben je welkom in het nabijgelegen Van Der Valk restaurant. Ook een lekker drankje of een ijsje zijn verkrijgbaar in het park. De openingstijden van locaties waar deze lekkernijen verkrijgbaar zijn, zijn afhankelijk van het seizoen. Om teleurstellingen te voorkomen kan je van te voren checken welke openingstijden gelden tijdens jouw bezoek. Ook is er een zelfbedieningsrestaurant aanwezig in Avifauna. Keuze genoeg en voor ieder wat wils!

Lees meer over Avifauna:

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de openingstijden van Avifauna? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Avifauna openingstijden
4.6 met 20 stemmen

2 Berichten

Moderator

34 minuten ago

Mis je informatie? Reageer dan op dit bericht.

Moderator

33 minuten ago

Ben jij hier wel eens geweest? Wat vond je van dit dagje uit?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.