Avifauna korting

Avifauna korting

Vogelpark Avifauna is een dierentuin maar dan even helemaal anders. In het park bevinden zich enorm veel verschillende soorten vogels. Heb jij al eens een Dubbele neushoornvogel gezien? Heb je al eens gehoord van een secretarisvogel of een regenboogglori? In Avifauna vliegen ze allemaal in het rond en kun je rustig de hele dag rondkijken en ontdekken welke soorten vogels er allemaal bestaan. Naast alle dieren die er in het park leven, kun je er ook naar hartenlust spelen in de speeltuin die bij het park hoort. Voor maar €2,- per persoon koop je een bandje waarmee je toegang hebt tot alle elektrische attracties in de speeltuin. Leef je uit in de zandwoestijn, op de mega trampoline of ga van de glijtoren.

Bekijk hier de kortingen voor Avifauna =>

Entree en openingstijden van Avifauna.

Avifauna korting

Bron: https://www.avifauna.nl/tickets/kies-uw-tickets/

Avifauna is gelegen in Alphen aan de Rijn. Parkeren doe je er de hele dag gratis. Entree voor het park bedraagt €17,- voor volwassenen, kinderen van 3 tot en met 12 jaar kunnen voor €15,50 het park betreden. Jonger dan 3 jaar? Dan mag je gratis naar binnen. Voor 65+ geldt een entreetarief van €16,-  (voor actuele prijzen: https://www.avifauna.nl/tickets/kies-uw-tickets/)

Avifauna is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Koop je de entreetickets via de website van Avifauna? Dan krijg je €1,50 per persoon korting. Eveneens heb via de website de mogelijkheid om tickets inclusief gratis bus retour vanuit het station van Alphen aan de Rijn te kopen.

Avifauna met korting

Een dagje uit is heel leuk, echter weten we allemaal dat het een dure beleving kan worden. Op het moment zijn er diverse kortingsacties voor Avifauna. Zo is er op het moment op vakantieveilingen de mogelijkheid om te bieden op tickets. Aangeboden worden 2 tickets met een waarde van €34,-. Indien je de winnaar bent kun je extra tickets bijkopen. Via de website dagjewegtickets.nl kun je op het moment tickets kopen met een korting van 30% op de reguliere entreeprijs. Zo betaal je voor volwassenen maar €11,90 en voor kinderen €10,85.

Meer lezen over Avifauna:

Bekijk hier de veilingtickets voor Avifauna =>

Heb je een vraag, opmerking of een ervaring? Laat dan hieronder een bericht achter.

Avifauna korting
4.6 met 15 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.