Vogelpark Avifauna is een dierentuin maar dan even helemaal anders. In het park bevinden zich enorm veel verschillende soorten vogels. Heb jij al eens een Dubbele neushoornvogel gezien? Heb je al eens gehoord van een secretarisvogel of een regenboogglori? In Avifauna vliegen ze allemaal in het rond en kun je rustig de hele dag rondkijken en ontdekken welke soorten vogels er allemaal bestaan. Naast alle dieren die er in het park leven, kun je er ook naar hartenlust spelen in de speeltuin die bij het park hoort. Voor maar €2,- per persoon koop je een bandje waarmee je toegang hebt tot alle elektrische attracties in de speeltuin. Leef je uit in de zandwoestijn, op de mega trampoline of ga van de glij-toren. Lees hieronder meer over de kortingen, entree en de openingstijden.

Bekijk hier de kortingen voor Avifauna >>

Entree en openingstijden van Avifauna.

Avifauna korting

Bron: https://www.avifauna.nl/tickets/kies-uw-tickets/

Avifauna is gelegen in Alphen aan de Rijn. Parkeren doe je er de hele dag gratis. Entree voor het park bedraagt €17,- voor volwassenen, kinderen van 3 tot en met 12 jaar kunnen voor €15,50 het park betreden. Jonger dan 3 jaar? Dan mag je gratis naar binnen. Voor 65+ geldt een entreetarief van €16,-  (voor actuele prijzen: https://www.avifauna.nl/tickets/kies-uw-tickets/)

Avifauna is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Koop je de entreetickets via de website van Avifauna? Dan krijg je €1,50 per persoon korting. Eveneens heb via de website de mogelijkheid om tickets inclusief gratis bus retour vanuit het station van Alphen aan de Rijn te kopen.

Avifauna met korting

Een dagje uit is heel leuk, echter weten we allemaal dat het een dure beleving kan worden. Op het moment zijn er diverse kortingsacties voor Avifauna. Zo is er op het moment op vakantieveilingen de mogelijkheid om te bieden op tickets. Aangeboden worden 2 tickets met een waarde van €34,-. Indien je de winnaar bent kun je extra tickets bijkopen. Via de website dagjewegtickets.nl kun je op het moment tickets kopen met een korting van 30% op de reguliere entreeprijs. Zo betaal je voor volwassenen maar €11,90 en voor kinderen €10,85.

Meer lezen over Avifauna:

Bekijk hier de veilingtickets voor Avifauna >>

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de kortingen bij Avifauna? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *