Avifauna drukte

Kinderen houden van dieren. Daarom gaan mensen gaan vaak naar de kinderboerderij met, of ze gaan naar een dierentuin. Hier zijn veel verschillende dieren te zien. Maar na een tijdje is dat ook weer leuk geweest. Wat dan leuker is om naar een specifieke plek te gaan waar ze specifieke dieren hebben waar je veel van kan leren. Een goede plek om dan heen te gaan is Avifauna. Vogels zijn in het dagelijks leven moeilijk te bekijken, omdat ze nogal schuchter zijn. Daarnaast is het zo dat je in Nederland weinig soorten vogels hebt in de natuur. Lees in dit artikel meer over de drukte in Avifauna.

Bekijk hier meer en de veilingtickets >>

Wanneer is het druk in Avifauna?

Avifauna drukte

Bron: https://www.avifauna.nl/

Bij Avifauna heb je gelukkig heel veel soorten vogels. Op die manier kun je allemaal nieuwe vogelsoorten ontdekken. Dit is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam voor het kind. En niet alleen voor het kind, maar ook voor volwassenen. Het park is opgedeeld in verschillende gebieden die qua design passen bij de locatie waarin de specifieke vogels zich in de echte natuur begeven. Zo heb je bijvoorbeeld de Oosterse tuin.

Daar kom je Mandarijneenden tegen en andere vogels die normaal doorgaans alleen in het Oosten te bewonderen zijn. Een andere plek waar je heen kan gaan is Lori Landing. Dit is helemaal leuk voor kinderen, omdat je de vogels daar ook echt mag voeren. Ook voor de allerkleinste kinderen is er veel te beleven. Zo is er een speciale speeltuin aangelegd voor de allerkleinsten onder ons.

Het is eveneens een ideale plek om kinderfeestjes te geven. Het is dan niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Er zijn verschillende arrangementen en mogelijkheden tot het bijvoorbeeld doen van een speurtocht. Daarnaast wordt eten en drinken geregeld, dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken als ouder. Niet alleen als kinderfeestje, maar ook als schoolreisje is het een ideale plek om heen te gaan. Het kan soms wel druk zijn, dan is het verstandig om contact op te nemen om te kijken wanneer het rustiger is.

Lees hier meer over de:

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de drukte in Avifauna? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Avifauna drukte
4.6 met 25 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.