Attracties Disneyland Parijs

Disneyland Parijs: wie wil er niet heen? De talloze attracties bieden voor ieder wat wils. Of je nu houdt van spanning en avontuur of van sprookjes en prinsessen. Het pretpark bestaat sinds 2002 uit twee attractieparken: het Disneyland Park, met diverse thematische landen, en het Walt Disney Studios Park. Samen bieden ze een overvloed aan spannende en mooie attracties voor iedereen. Lees hieronder meer over de verschillende attracties in Disneyland Parijs.

Bekijk hier alle informatie en kortingen >>

Voor de waaghalzen, welke attracties geschikt in Disneyland Parijs?

Attracties Disneyland Parijs
Bron: http://www.disneylandparis.nl/

Voor veel bezoekers zijn achtbanen het hoogtepunt van een pretpark. Gelukkig komen deze waaghalzen goed aan hun trekken in Disneyland. In Frontierland kunnen ze hun hart ophalen in Big Thunder Mountain en een stukje verderop biedt Indiana Jones and the Temple of Peril ook de nodige spanning. In het Walt Disney Studios Park mag je de Rock ‘n’ Roller Coaster niet missen.

In deze donkere achtbaan zorgt de muziek van Aerosmith voor een extra portie adrenaline. Nog steeds niet voldaan? Het laatste restje moed kan je bijeen schrapen voor de extreem spannende Twilight Zone Tower of Terror.

Voor de echte doorzetter! Deze grote attracties zijn vaak erg populair. Bij sommige kan vooraf een pas gehaald worden om de wachttijd te verminderen. Als je het goed plant kan je alle attracties bezoeken die op je verlanglijst staan.

Familieplezier

Ook voor wie attracties zoekt voor het hele gezin is er genoeg te doen. In Discoveryland kan je samen naar de Buzz Lightyear Laser Blast. Of bezoek Adventureland voor een spannend avontuur op Adventure Isle en een ontmoeting met de familie Robinson in La Cabane des Robinson. En ook de Pirates of the Caribbean mag je natuurlijk niet missen! In Fantasyland kunnen bezoekers zich onderdompelen in de sprookjesachtige verhalen van Pinokkio, Alice in Wonderland en Doornroosje.

Iets stoerder is het in Frontierland, waar je op een heuse riverboat kan varen en je als echte cowboy je schietkunsten kunt oefenen in de Rustler Roundup Shootin’ Gallery. Ook in het Walt Disney Studio’s park zijn natuurlijk leuke gezinsattracties te vinden. Zo is de Studio Tram Tour: Behind the Magic een echte aanrader. En vergeet ook de dagelijkse parades niet. Kijk in het park of op de website voor actuele tijden en locaties. Een hoogtepunt van je bezoek!

Voor de allerkleinsten in Disneyland Parijs.

De echte kleintjes kunnen ook mee naar Disneyland Parijs. Ontmoet bijvoorbeeld de Disneyprinsessen bij het Princess Pavilion of bezoek het dorp van Pocahontas. In het Walt Disney Studio Park kan je samen met Aladin vliegen in de Flying Carpets Over Agrabah en naar Ratatouille: The Adventure. En niet te vergeten naar de Cars Quatre Roues Rallye natuurlijk . Nog niet klaar met auto’s?

In Autopia kan je kleine auto’s besturen door het magische landschap van Discoveryland. In Fantasyland kan je samen met de kleine je hart ophalen met Dumbo the Flying Elephant, Alice’s Curious Labyrinth en natuurlijk de echte klassieker: It’s a small world. Of stap samen in de kleine circustrein Casey Jr. De Disneyland Railroad is een wat grotere versie. Deze vind je op de feestelijke Main Street, samen met tal van leuke winkeltjes en eetgelegenheden.

Bekijk hier wanneer het druk is.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de attracties van Disneyland Parijs? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares