Attractiepark Sprookjeshof korting

Het is algemeen bekend dat kinderen voorzien zijn van een rijke fantasie. Dit is wel duidelijk aan de manier waarop ze spelen en hoe ze de gekste dingen kunnen bedenken. Als ouder is dit fantastisch om te zien. Creativiteit is namelijk heel gezond en daarom is het belangrijk dat dat goed ondersteund wordt in de jeugd. Nu is het natuurlijk leuk om te spelen met bijvoorbeeld Barbies, of is het leuk om sprookjesboeken te lezen, maar wat nog veel leuker is: naar een sprookjeshof gaan, waar je echt veel sprookjes kunt beleven. In de provincie Groningen is er één gevestigd in het pittoreske stadje Zuidlaren. Buiten dit sprookjeshof is dit over het algemeen een zeer leuke plek. Lees hieronder meer over de kortingen voor het attractiepark en meer over de verschillende sprookjesfiguren.

Verschillende bekende sprookjesfiguren.

Attractiepark Sprookjeshof korting

Bron: https://sprookjeshof.nl/contact/

Er zijn verschillende bekende sprookjesfiguren die tot leven komen in het sprookjesbos. Dit is mooi, want dit zal direct tot herkenning leiden. Bekende sprookjes die er tot leven komen zijn onder andere Hans en Grietje, Sneeuwwitje en de 7 dwergen en nog veel meer. Er zijn zelfs 25 sprookjes in totaal die tot leven gebracht kunnen worden. Op die manier kunnen de kinderen ook nog sprookjes ontdekken die ze nog niet kennen! Wat is er nou leuker dan dat?

Daarnaast is het park ook nog voorzien van andere evenementen. Zo is er een kinderboerderij en een indoor speelhal. Wanneer je dus even uitgekeken bent op de sprookjes, zijn er allemaal andere dingen te doen.

Bij het sprookjesbos zijn verschillende arrangementen mogelijk. Zo is er de mogelijkheid om je kinderfeestje te vieren. Uiteraard is er korting. Op die manier kunnen kinderen elkaar beter leren kennen aan de hand van leuke sprookjes. Maar niet alleen kinderfeestjes zijn mogelijk, maar ook bijvoorbeeld bedrijfsuitjes. Zo kun je je met al je collega’s weer even kind voelen, dat is een fantastische ervaring en zal voor teambuilding zorgen. Aarzel dus niet en neem snel een kijkje. Bij het sprookjesbos zelf kun je informeren naar de kortingen die ze te bieden hebben.

Een review achterlaten kan hieronder.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over attractiepark Sprookjeshof? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Attractiepark Sprookjeshof korting
4.7 met 15 stemmen

2 Berichten

PretparkenNederland

33 minuten ago

Heb jij een korting gevonden?

Moderator

33 minuten ago

Heb je een goede tip om aan korting te komen op tickets?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.