Attractiepark Duinen Zathe

Heerlijk een dagje naar het pretpark waar zelfs de allerkleinste kinderen zich prima kunnen vermaken. Attractiepark Duinen Zathe is dan een hele goede keuze. Jong en oud zal zich hier prima vermaken met alle attracties die je de hele dag tot je beschikking hebt. De combinatie van attracties en de hele dag door gebruik maken van koffie, thee, limonade, snacks, frietjes, soep, broodjes, fruit en ijsjes, zorgt ervoor dat zelfs papa, mama, opa en oma een heel leuk dagje beleven in het park. Durf jij al in de achtbaan? Of ga je liever nog een keertje van de reuzenglijbaan of in de draaimolen? Zeker voor kinderen tot en met 10 jaar is Attractiepark Duinen Zathe een heerlijk dagje uit.

Bekijk hier meer over Duinen Zathe en veilingtickets >>

Entreeprijzen en openingstijden van attractiepark Duinen Zathe.

Attractiepark Duinen Zathe

Bron: https://duinenzathe.nl/attractiepark/prijzen/

Attractiepark Duinen Zathe is gelegen in het Friese Appelscha. Daarmee heeft het park niet voor iedere Nederlander een ideale ligging, maar mocht je een keertje in de buurt op vakantie zijn of iets dergelijks dan kunnen de kinderen zich er heerlijk een dag vermaken. De entreeprijs bedraagt €15,50 per persoon. Kinderen van 1 en 2 jaar betalen online een entreeprijs van €5,- per persoon, kinderen van 3 jaar en ouder betalen het volwassentarief van €14,50 indien je de tickets via de website koopt. Bij de tickets is alles inclusief dus ook het gebruik van koffie, thee, limonade, ijsjes, frietjes, snacks, fruit, soep en broodjes.

Voor actuele prijzen: https://duinenzathe.nl/attractiepark/prijzen/

In de zomervakantie is het park dagelijks geopend van 09.30 uur tot 18.00 uur. De laatste week van augustus en de weekenden in september en oktober is het park geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur. Doordeweeks is het park gesloten in de maanden september en oktober. Echter in de herfstvakantie week, 22 tot en met 28 oktober, is het park wel open, dagelijks van 09.30 uur tot 17.00 uur.

Parkeren bij het park doe je gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de bus vanuit Assen of Drachten. Hou er wel rekening mee dat het nog ongeveer 15 minuten lopen is vanaf de bushalte.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over attractiepark Duinen Zathe? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Attractiepark Duinen Zathe
4.6 met 8 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.