Attractie en vakantiepark Slagharen

In dit pretpark, geheel in wild west thema, is genoeg te beleven. Ponypark Slagharen is opgericht door Henk Bemboom. Die begon met het bouwen van een aantal vakantiehuis op een stuk landbouwgrond rondom een oude boerderij. Het unieke idee hierbij was om bij elk huisje een Shetland pony met karretje weg te zetten.

Na de 24 eerste huisjes kwamen er al snel meer huisjes bij. Voor de daggasten werd er een speeltuin en zwembad gebouwd. Door de jaren heen kwamen er steeds meer attracties bij die met zijn allen het pretpark vormde.

Bekijk hier vragen en antwoorden bij Slagharen >>

Attracties in het attractiepark

Een greep uit de meer dan 40 verschillende attracties van het pretpark:

  • Wild west adventure is een avontuurlijke boottocht door het wild westen.
  • Mountain slide, met een matje glij je naar beneden over deze denderende en spectaculaire glijbaan.
  • De Chuck Wagon is een reuzenrad voor de kleintjes. Als een echte pionier zit je in 1 van de wagentjes
  • Thunder loop, een achtbaan dat niet gemist mag worden door de echte avonturier
  • Kleintjes kunnen volop vertier vind in Kids Country. Lekker zwieren en zwaaien in een theekopje rondom de theepot in Rosies Teaparty. Tijdens een warme dag kun verkoeling vinden in Randys Water Splash
  • Maak een ritje in een echte oldtimer. Kinderen achter het stuur, ouders achterin
  • El Teatro, beleef de avonturen van het schilpadje Sammy en zijn vriendjes in deze 4d film
  • Enterprise, een attractie voor de echt waaghalzen. Na een langzame start ga je sneller hoger en uiteindelijk ook over de kop

Op rustige momenten draaien de attracties op aangepaste tijden. De tijden zijn te vinden bij de desbetreffend attracties.

Bekijk hier de attracties >>

Entertainment in Slagharen.

Naast de meer dan 40 verschillende attracties is er genoeg entertainment in het park. Op straat kun je genieten van de Western parade en het straattheater van Main Street Music and Dance Company.

Naast het straatentertainment zijn er verschillende shows die je kunt bezoeken.

Ga met Randy en Rosie mee op avontuur in het mysterie van de gevonden hoed. Laat je dromen vangen in het American Circus door Sudesh, mentalist en dé finalist van het SBS TV-programma ‘De Nieuwe Uri Geller’.

Bewonder de hoogtepunten van de acrobtie getoont door het Hongaarse artiestenduo Ferenczy. Geniet van een gracieuze gymnastische show van het Duitse circustalent Vera en haar Rhönrad,

Tijdens de zomer en herfstvakantie is er nog veel meer vertier en entertainment in het pretpark.

Zwembad in vakantiepark / attractiepark Slagharen.

Het zwembad is geheel vernieuwd en omgetoverd tot een waterparadijs. Er zijn verschillende spectaculaire glijbanen. Je kunt zowel in het buiten als in het binnendeel zwemmen. Combineer je bezoek aan attractiepark met een paar uur zwemmen.

Vakantiepark Slagharen.

Ponypark Slagharen staat niet alleen bekend om zijn pretpark, maar uiteraard ook om het vakantiepark. Verblijf in 1 van de sfeervolle cotagges Of voel je een echte indiaan tijdens je verblijf in een wigwam. Ook is het mogelijk om op de camping in een luxe stacaravan te verblijven.

Het park heeft twee zwembaden. Het sfeervolle binnenbad Rocky Mountain Springs, waarin je in winterse sferen zwemt. En het buitenzwembad Sunny Beach, ideaal tijdens de warme dagen. Vroeger werd elk vakantiehuisje vergezeld door een pony. Vandaag de dag wordt dit niet meer gedaan. Ook kan er geen paard gereden worden. Paarden kunnen wel bewonderd en geaaid worden tijdens de parade en wild western show.

Meer informatie over het vakantiepark en attractiepark …

Aanbieding

Zoweg heeft een aantal interessante aanbiedingen voor hotels met tickets attractiepark Slagharen

Overnachten vlakbij attractiepark Slagharen

Sprookjescamping

De Sprookjescamping is een ideale camping voor gezinnen met jonge kinderen. Deze camping ligt op ongeveer een kwartier rijafstand van attractiepark Slagharen. Op de Sprookjescamping kunnen kinderen verschillende sprookjes figuren ontmoeten. Ze kunnen naar een show gaan of even afkoelen in het waterspeelparadijs.

Schoonhovenseland

Pretparken en zwanger

Dit kleine luxe park is ideaal voor wie op zoek is naar een rustige locatie vlakbij Slagharen. Op vijf minuten loopafstand ben je bij Recreatieplas Schoonhoven. Je zit in een bosrijke omgeving en verblijft in een luxe zespersoonsvilla. Villaparc Schoonhovenseland ligt op een kwartier rijafstand van attractiepark Slagharen.

Reestervallei

Roompot Reestervallei is een vakantiepark dat omgeving is van de natuur. Een ideale vertrekpunt voor wandel en fietstochten. Voor de kleintjes is er op tien minuten rijafstand speelvijver de Zwarte Dennen. Reestervallei ligt op 23 minuten rijafstand van attractiepark Slagharen.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Attractie en vakantiepark Slagharen
4.4 met 104 stemmen

4 Berichten

welke pretpark is leuk? – vragen en antwoorden – Vragen en Antwoorden – Vind hier een antwoord op al je vragen Op vragen-en-antwoorden.nlVragen en Antwoorden – Vind hier een antwoord op al je vragen Op vragen-en-antwoorden.nl

34 minuten ago

[…] de parken liggen? Neem dan een kijkje op onze uitgebreide overzichtskaart. Lees verder… Slagharen Dit pretpark is geheel in Cowboy stijl met twee wasberen, Randy en Rosie als mascottes. Het […]

PretparkenNederland

33 minuten ago

Ben jij dit weekend naar Slagharen geweest?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Ga jij binnenkort naar Slagharen?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Op welke dag zou je willen gaan?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.