ARTIS openingstijden

ARTIS openingstijden

Wie een gezellig dagje uit plant doet er goed aan om eerst even de actuele openingstijden te checken op de website van het desbetreffende park. Zo kun je bijvoorbeeld de dag kiezen waarop het park het langst open is en weet je bovendien zeker dat je straks niet met de kinderen voor een dichte deur staat. Bij dierentuin ARTIS in onze hoofdstad zal dat laatste in ieder geval niet gebeuren, want ARTIS is elke dag van het jaar geopend. Wel sluit het park tijdens het korte winterseizoen een uurtje eerder.

Bekijk hier de openingstijden en tickets >>

Enkele openingstijden van het park:

De openingstijden:
1 november t/m 28 februari
09:00 – 17:00 uur
1 maart t/m 31 oktober
09:00 – 18:00 uur

Artis openingstijden

Bron: https://www.artis.nl/nl/bezoek/plan-je-bezoek/openingstijden/

Ook tijdens feestdagen is ARTIS gewoon geopend. Check wel altijd eerst even de (aangepaste) openingstijden op de website, zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

De ARTIS-winkel, waar je de leukste dierensouvenirs koopt, opent dagelijks om 10:00 uur en sluit om dezelfde tijd als het park.

Bij Café-restaurant de Plantage, dat zich naast ARTIS bevindt, kun je dagelijks terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 01:00 uur, op zaterdag en zondag gaan ze een uurtje later open.

Het Artisplein is dagelijks te bezoeken 07:00 – 23:30 uur. Je hebt geen toegangskaartje nodig om dit plein te betreden.

Zoomeravonden

Voor een extra lange dag dierentuin bezoek je ARTIS op een van de Zoomeravonden. Elke zaterdag in de maanden juni, juli en augustus is het dierenpark geopend van 9 uur ’s morgens tot aan zonsondergang. Er zijn op die dagen ook allerlei extra leuke dingen te doen en te beleven, zoals workshops, optredens en rondleidingen.

Micropia

Je kunt je bezoek aan ARTIS heel goed combineren met Micropia, het museum waar je alles leert over micro-organismen.

Openingstijden:
Zondag tot en met woensdag
09:00 – 18:00 uur
Donderdag tot en met zaterdag
09:00 – 20:00 uur

Een reactie achterlaten? Dat kan! Deel jouw ervaring met Artis of stel een vraag.

ARTIS openingstijden
4.8 met 11 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.