ARTIS openingstijden

Wie een gezellig dagje uit plant doet er goed aan om eerst even de actuele openingstijden te checken op de website van het desbetreffende park. Zo kun je bijvoorbeeld de dag kiezen waarop het park het langst open is en weet je bovendien zeker dat je straks niet met de kinderen voor een dichte deur staat. Bij dierentuin ARTIS in onze hoofdstad zal dat laatste in ieder geval niet gebeuren, want ARTIS is elke dag van het jaar geopend. Wel sluit het park tijdens het korte winterseizoen een uurtje eerder. Lees hieronder meer over de openingstijden van ARTIS.

Bekijk hier de openingstijden en tickets >>

Enkele openingstijden van het park:

De openingstijden:
1 november t/m 28 februari
09:00 – 17:00 uur
1 maart t/m 31 oktober
09:00 – 18:00 uur

Artis openingstijden
Bron: https://www.artis.nl/nl/bezoek/plan-je-bezoek/openingstijden/

Ook tijdens feestdagen is ARTIS gewoon geopend. Check wel altijd eerst even de (aangepaste) openingstijden op de website, zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

De ARTIS-winkel, waar je de leukste dierensouvenirs koopt, opent dagelijks om 10:00 uur en sluit om dezelfde tijd als het park.

Bij Café-restaurant de Plantage, dat zich naast ARTIS bevindt, kun je dagelijks terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 01:00 uur, op zaterdag en zondag gaan ze een uurtje later open.

Het Artisplein is dagelijks te bezoeken 07:00 – 23:30 uur. Je hebt geen toegangskaartje nodig om dit plein te betreden.

Zoomeravonden

Voor een extra lange dag dierentuin bezoek je ARTIS op een van de Zoomeravonden. Elke zaterdag in de maanden juni, juli en augustus is het dierenpark geopend van 9 uur ’s morgens tot aan zonsondergang. Er zijn op die dagen ook allerlei extra leuke dingen te doen en te beleven, zoals workshops, optredens en rondleidingen.

Micropia

Je kunt je bezoek aan ARTIS heel goed combineren met Micropia, het museum waar je alles leert over micro-organismen.

Openingstijden:
Zondag tot en met woensdag
09:00 – 18:00 uur
Donderdag tot en met zaterdag
09:00 – 20:00 uur

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de openingstijden van ARTIS? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares