ARTIS korting

Heerlijk met het hele gezin, of samen met de kleinkinderen een dagje naar de dierentuin. ARTIS in Amsterdam is een de oudste dierentuin van Nederland en ideaal te combineren met een treinreis indien je kleintje verzot is op treinen. De dierentuin bevindt zich in het centrum van Amsterdam en is dan ook prima te bereiken per openbaar vervoer. Uitstappen bij metrostation Waterlooplein of bij het Centraal Station tramlijn 9 of 14 nemen en je stopt voor de ingang van ARTIS. In de dierentuin vindt je allerlei soorten dieren. Zo kun je een kijkje nemen bij de apen, olifanten en tijgers. Breng een bezoekje aan de vlindertuin of leer jezelf kennen in Micropia. Het enige microbenmuseum van de wereld bevindt zich bij ARTIS. Hier kom je van alles te weten over bacteriën en virussen. Reuze indrukwekkend en zeker een leuke toevoeging aan jou dagje naar de dierentuin. Lees hieronder verder over de korting en de prijzen bij ARTIS.

Bekijk hier meer informatie en de tickets >>

Lees hier verder over de:

Entreeprijzen bij ARTIS

ARTIS korting

Bron: https://www.artis.nl/nl/

Toegangskaarten voor ARTIS kun je heel gemakkelijk online bestellen op de website. Voor een volwassene betaal je online €23,-. Kinderen van 3 tot en met 9 jaar betalen €19,50 om de dierentuin te bezoeken. Koop je kaartjes aan de kassa? Dan betaal je €2,- extra. Parkeren doe je als niet-lid voor €10,- in het hoogseizoen, in het laagseizoen betaal je €9,- per dag. Voor leden geldt de prijs van €7,- het hele jaar.

Naar ARTIS met korting

Indien je met je hele gezin een dierentuin wil bezoeken, kan dit nog wel eens een dure aangelegenheid worden. Gelukkig kun je via de website van de ANWB tickets met korting kopen. Voor €21,- heb je een volwassen ticket, voor een kinderticket betaal je op de website €17,50. Breng je ook een bezoek aan Micropia? Let er dan op dat je meteen de goede tickets koopt. Voor volwassenen betaal je in dit geval €27,50. Kids kunnen voor €23,50 naar binnen.

Kom je met de trein naar ARTIS? Koop dan je treinticket via spoordeelwinkel.nl, ook kan er meer informatie gevonden worden op Treinkaartjes.eu. Dit scheelt aanzienlijk in prijs indien je van ver moet komen.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=RdTA4oD71Fw)

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de kortingen bij ARTIS? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
ARTIS korting
4.9 met 8 stemmen

1 Bericht

Moderator

34 minuten ago

Heb jij een korting gevonden?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.