ARTIS drukte

Een dagje naar de oudste dierentuin van Nederland? Bezoek Artis in Amsterdam. Wat is er nu leuker dan een dagje Amsterdam combineren met een bezoek aan de dierentuin. Hoe druk is Artis en wat zijn de beste tijden om Artis te bezoeken? Dat lees je hier. Plan jouw dagje uit naar Artis goed in en bezoek Artis zonder de extreme drukte.

Bekijk hier meer informatie en tickets >>

Wanneer is het druk in ARTIS?

 • Artis drukte
  Bron: https://www.artis.nl/nl/

  De vakanties
  In de (school)vakanties ben je niet de enige die naar Artis wilt. Dit zijn de ultieme topdagen qua drukte. Je doet er goed om aan Artis te mijden tijdens de schoolvakanties. Niet alleen is het belangrijk om de Nederlandse schoolroosters aan te houden, maar ook die van onze oosterburen aangezien veel Duitsers in de vakanties naar Amsterdam komen.

 • Naast de vakanties, zijn ook de weekenden topdagen voor Artis. Wil je de drukte voorkomen? Bezoek Artis dan op een doordeweekse dag.
 • Een drukke hoofdstad
  In Amsterdam is er vrijwel altijd iets te doen en is het er altijd wel druk. Het is daarom moeilijk om een echte rustige dag te vinden. Wanneer het in Nederland rustig is en geen vakanties gehouden worden, kunnen er natuurlijk wel veel toeristen in Artis zijn. Je kunt ‘s ochtends altijd Artis bellen en navraag doen naar de verwachte drukte. Ontvangen zij bijvoorbeeld die dag veel schoolreisjes of wordt er nauwelijks drukte verwacht. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.
 • De ochtenden
  De beste manier om de drukte te voorkomen, is door Artis is de ochtend te bezoeken. Artis is al om 9.00 open. Wees er als de kippen bij en geniet van een rustig bezoek aan Artis in de ochtenden.

Plan het dagje uit

Wil jij ook de aap uithangen in de oudste dierentuin van Nederland? Plan jouw bezoek dan tijdig en kies de juiste dagen uit om te genieten van een rustig bezoek aan dit prachtige dierenpark in de hoofdstad van Nederland.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de drukte in ARTIS? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares