Ben je woonachtig in Friesland, of toevallig op vakantie in deze prachtige provincie? Dan is het geen slecht idee om eens naar de AquaZoo te gaan. Dit het grootste familiepark van heel Friesland waar geweldige dieren te aanschouwen zijn. Ideaal uitje voor de kinderen. Niet alleen kunnen kinderen op die manier mooie dieren zien, het is bovendien ook nog eens erg leerzaam. Op die manier maken ze de biologie van dichtbij mee en dat is uiteraard een feest. In de AquaZoo zijn verschillende soorten dieren te bewonderen. Ook zijn er verschillende dagprogramma’s. Het hoogtepunt is bijvoorbeeld het Zeeleeuwen Spetter Spektakel.

Bekijk hier meer informatie en veilingtickets >>

AquaZoo Leeuwarden review

Bron: https://www.aquazoo.nl/

Niet alleen kun je de dieren aanschouwen tijdens dit spektakel, je kunt ook meehelpen met de activiteiten die het personeel doen. Er wordt namelijk een presentatie gegeven en zo kun je aanschouwen hoe de zeeleeuwen worden gevoederd! Maar niet alleen dat; er is nog veel meer te beleven. Zo zijn er namelijk ook ijsberen. Op bepaalde dagen zijn er deskundigen die de kinderen alles kunnen vertellen over de ijsberen. Dit is niet alleen educatief voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen! Op die manier sla je twee vliegen in een klap. Enerzijds leer je als volwassene wat van de dieren, anderzijds geef je de kinderen een geweldige tijd mee.

Zelfs piranha’s in AquaZoo.

Daarnaast zijn er ook vissen zoals piranha’s en zeehonden te aanschouwen. Een voordeel van de AquaZoo is dat je er al met kleine groepen terecht kan. Namelijk al vanaf 10 personen kun je korting krijgen. Er zijn verschillende arrangementen. Er zijn verschillende keuzes aan arrangementen waarin verschillende soorten dingen zitten inbegrepen. Bij het allergoedkoopste arrangement kun je al genieten van gratis appelgebak voor iedereen in de groep! Ook voor schoolreisjes of bedrijfsuitjes is het ideaal. Op die manier leren mensen elkaar op een leuke manier beter kennen. Bovendien is er genoeg gespreksstof door alle dingen die je er leert. Kortom: een waar genot.

Lees hier meer over de entreeprijzen van het park.

Review Aqua Zoo Leeuwarden:

Zelf een review plaatsen? Dat kan hieronder.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over Aqua Zoo Leeuwarden? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
AquaZoo Leeuwarden review
4.8 met 5 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *