Aqua Zoo in Leeuwarden bezoeken met een mooie korting. AquaZoo: een van de leukste uitjes in Friesland!
Als er één familiepark in Friesland is dat je niet mag missen, is het wel Familiepark AquaZoo in Leeuwarden. Dit dierenpark staat bekend als een van de leukste en leerzaamste dagjes uit in Friesland. De normale entreeprijs van AquaZoo is voor sommige mensen echter een struikelblok om een bezoek aan dit park in Leeuwarden te brengen. Hoe lekker is het dan als je dit toffe park met een mooie korting kunt bezoeken, samen met jouw kinderen? Of, in het kader van een opa- en/of omadagje, samen met je kleinkinderen? Dat is gelukkig mogelijk als je jouw entreekaarten bestelt via internet, omdat je dan profiteert van een mooie korting!

Bekijk hier de kortingen >>

De kortingen in Aqua Zoo, wat is er allemaal te doen?

Aqua Zoo Leeuwarden korting

Bron: https://www.aquazoo.nl/

Maar waarom is AquaZoo een van de leukste uitstapjes in de provincie Friesland. Wat is er in dat familiepark zoals te doen, voor jong en voor oud? Kort gezegd: van alles! Natuurlijk ga je in AquaZoo veel bijzondere dieren ontmoeten. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijsberen, zeeleeuwen, pinguïns, sneeuwuilen, gibbons, ijsberen, zeehonden, schildpadden, kangoeroes en andere exotische dieren? De kinderen kunnen zelfs meedoen aan een safari. Zo kunnen ze zeehonden van dichtbij ontmoeten of genieten van het indrukwekkend leuke Haring Hapfestijn. Dagelijks zijn er natuurlijk nog meer spetterende spektakels te zien, waaronder bijvoorbeeld de relaxte zeeleeuwenshows. Verder zijn er in AquaZoo allerlei speelplekken met leuke attracties, waar de kinderen zich tussendoor goed kunnen vermaken. Als vader of moeder kun je natuurlijk ook lekker op het restaurantterras zitten, of jouw kind(eren) meenemen naar de leuke dierenboerderij!

Koop nu eenvoudig online jouw kortingskaarten

Onthoud jouw (klein)kinderen niet het leerzame en ontspannende avontuur dat in de AquaZoo in Leeuwarden te beleven is, maar neem de kids mee op een onvergetelijk avontuur! Dat kan eenvoudig door jouw kortingstaarten te bestellen via het internet. Zo bespaar je flink op de entreekosten van AquaZoo, zonder dat je ook maar iets inlevert op de gezelligheid en het plezier!

Bekijk hier informatie over de entreeprijzen.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de kortingen voor Aqua Zoo Leeuwarden? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Aqua Zoo Leeuwarden korting
4.6 met 14 stemmen

2 reacties

PretparkenNederland · 5 december 2018 op 13:15

Heb jij een korting gevonden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *