De entreeprijzen zijn voor iedereen gelijk bij Aqua Zoo Leeuwarden, met als enige uitzondering kinderen van 0 tot en met 2 jaar: zij mogen gratis naar binnen. Dagkaarten voor bezoekers van 3 jaar en ouder kunnen aan de kassa of online worden gekocht. Online bestellen heeft zo z’n voordelen, want zo hoef je niet in de wachtrij voor de kassa aan te sluiten en bovendien betaal je in de webshop lagere entreeprijzen. Hoeveel korting je precies ontvangt, is afhankelijk van de dag waarvoor je entreekaarten koopt. De online korting kan oplopen tot maar liefst €4,50 per ticket!

Bekijk hier de entreeprijzen en veilingtickets >>

Entreeprijzen Aqua Zoo Leeuwaren

  • Tickets aan de kassa: €17,-
  • Online tickets zonder datum: €15,-
  • Online tickets met datum op maandag t/m vrijdag: €12,50
  • Online tickets met datum in het weekend, vakanties en op feestdagen: €14,50

Groepen en scholen
Voor klassen en groepen vanaf 10 personen gelden er speciale entreeprijzen.

  • Groepstarief standaard: €12,50
  • Groepstarief zorginstellingen: €10,50
  • Entree scholen regulier: €8,-
  • Entree scholen vroegboekprijs: €7,-
Aqua ZOO Leeuwarden entreeprijzen

Bron: https://www.aquazoo.nl/

Voor actuele prijzen verwijzen wij je graag naar de website: https://www.aquazoo.nl/tickets/.

Daarnaast zijn er diverse groepsarrangementen inclusief entree en bijvoorbeeld een lunch of appelgebak te boeken. Bij te boeken extra’s zoals koffie, ijs, snacks en interessante rondleidingen maken het dagje uit compleet. Voor schoolreizen zijn er speciale kinderarrangementen te reserveren. Denk aan een lunch zoals friet of bolletjes met een pakje drinken. Met een rondleiding of speurtocht geef je de schoolreis een educatieve invulling.

Abonnementen

Als abonnee van Aqua Zoo Leeuwarden kun je zo vaak als je wil de dieren en natuur komen bekijken voor slechts €37,50 per jaar. Met een vriendenpas krijg je tevens korting op parkeren bij de zoo, kinderfeestjes en een heleboel andere leuke dieren- en attractieparken en kun je meedoen aan een aantrekkelijk spaarprogramma voor korting op eten, drinken en souvenirs. Beviel het dagje Aqua Zoo je zo goed dat je aan het einde van je bezoek besluit om een jaarkaart te kopen? Bij inlevering van je dagkaart ontvang je dan het entreegeld terug.

Meer leuke pretparken.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de entreeprijzen van Aqua Zoo Leeuwarden? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *