Aqua Zoo Leeuwarden drukte

Aqua Zoo Leeuwarden drukte

Friesland staat bekend om zijn prachtige natuur, de mooie wateren en natuurlijk de typische Friese authentieke taal. Maar er is nog meer dan dat te beleven in Friesland. Het is namelijk een geweldige vakantieplek en daardoor zijn er veel verschillende uitjes mogelijk. Familie-uitjes, zoals ze dat zo mooi noemen. Aqua Zoo Friesland is zo’n uitje waar je geweldig van kunt genieten. Aqua Zoo Friesland is te vinden in het recreatiegebied De Groene Ster. Dit is een geweldig natuurgebied waar nog veel moois te beleven is. Zo zijn er geweldige wandelingen door de mooie natuur mogelijk en nog veel meer van dat soort geweldige activiteiten. Dit is allemaal leuk om te doen, maar het is niet zo leuk als Aqua Zoo Friesland. Lees hieronder meer over de drukte in het park.

Bekijk hier meer informatie en tickets =>

Wanneer kan het druk zijn?

Aqua Zoo Leeuwarden drukte

Bron: https://www.aquazoo.nl/bezoekersinfo/openingstijden/

Aqua Zoo Friesland heeft veel verschillende dieren die daar al jaren wonen op heerlijke locaties die precies passen bij hun traditionele, ouderwetse leefomgeving. Zo zijn er ook zeldzame dieren aanwezig. Zoals Darwins Nandoe. Dit is een zogenaamde loopvogel. Een kenmerk van loopvogels vinden zich al in de naam: ze kunnen namelijk niet vliegen. Dit is opvallend aangezien ze wel vleugels hebben. Deze veren zijn echter te slap om mee te vliegen. Maar laat je niet misleiden: ze hebben een goed looptempo en kunnen op hun best zelfs 60 kilometer halen! Dat red jij niet met je fiets! Met een beetje geluk kun je ze bewonderen terwijl ze dat doen. Andere dieren kleuren het park uiteraard ook met allerlei bijzondere uiterlijke en innerlijke kenmerken.

Op welke dagen kan het drukker zijn in het park? Bekijk in ieder geval de openingstijden op de website, daarnaast is het handig om het weer in de gaten te houden en of je door de weeks gaat of juist in de weekenden en vakanties, dat zou uit kunnen maken.

Arrangementen en meer.

Arrangementen zijn beschikbaar voor groepen, feestjes en natuurlijk ook scholen. Met een grotere groep kun je uiteraard korting krijgen. Er zijn bij Aqua Zoo keuzes tussen verschillende arrangementen. Afhankelijk van de prijs die je bereid bent te betalen, zijn er veel luxe mogelijkheden. Denk daarbij aan arrangementen waarbij je een compleet menu aan eten voorgeschoteld krijgt. Op die manier hoef je zelf niks mee te nemen. Hoe meer je per persoon in de groep betaald, hoe meer er uiteraard mogelijk is.

Bekijk hier de goedkope veilingtickets =>

Heb je een bepaalde ervaring wanneer het wat drukker was in het park? Laat dan hieronder een berichtje achter.

Aqua Zoo Leeuwarden drukte
4.7 met 11 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.